Scitec Győr, ahová minden sportolónak kötelező betérnie

A sportolóknak szánt táplálék kiegészítők terén a Scitec Nutricion Győr a legszélesebb választékkal várja kedves vásárlóit. Nálunk minden megtalálható, amire egy sportolónak szüksége van ahhoz, hogy a legjobb formáját hozhassa.

Termékeinket tudományos alapokon fejlesztették ki és bizonyítottan sokat tesztelték már a legkülönfélébb sportok képviselőinek körében. Talán elegendő lenne csak annyit mondani, hogy a Scitec Győr által forgalmazott táplálék kiegészítők a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos termékei. Az étrend kiegészítők terén talán nálunk a legszélesebb a termékpaletta.

Csak a fehérjeporokból igen nagy a választékunk, a legelterjedtebb állati összetevőkből készültektől kezdve a vegán protein porokig, ízben és minőségben is garantáltan mindenki megtalálhatja a kedvére valót.A Scitec Nutricion Győr szívében található  és két üzlettel is rendelkezünk a városban. Amatőr sportolók ugyanúgy profitálhatnak termékeink használatából, hiszen étrend kiegészítőink ugyanúgy hozzájárulnak az ő fejlődésükhöz is. 

A Scitec termékei között az izomtömeg növelés és testépítés kiemelkedő szerepet kapott, sokféle tevékenységi formában támogatja a cég ezt a sportágat. A termékek hivatalosan is bevizsgáltak, biztonságos és minőségi kiegészítést jelentenek minden használójuknak. Ha az edzés előtti és utáni formulákon túl vitaminokra, ásványi anyagokra, testsúlykontroll megtartását célzó készítményekre van szükséged, akkor is bátran keresd a Scitec Győrt.

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Scitec Győr

Keresés