Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lapsúlyos

Rendezés:

Lapsúlyos kondigép változatos funkciókkal

 

Az izomzat és az állóképesség fejlesztéséhez ma már különböző típusú edzőberendezések széles tárháza áll a rendelkezésére. Az edzőgépek az elmúlt években rengeteg újításon, fejlesztésen estek át a gyártók jóvoltából, aminek következményeként megszülettek azok az eszközök is, amikkel minden izomcsoportot alaposan át lehet dolgoztatni.

A lapsúlyos kondigép nagy népszerűségnek örvend minden olyan férfi, illetve hölgy körében, akik nem akarják a véletlenre bízni az izomfejlődést. Eleinte a szabadtestsúlyos gyakorlatok is ki tudják elégíteni az igényeket, hiszen nagymértékben megnövelik az edzettséget. Ám van egy pont, amikor már a súlyok használata és a terhelés fokozatos növelése nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a test átalakulása ne álljon meg egy adott szinten, hanem folytatódhasson egészen a vágyott eredményig.  A lapsúlyos kondigép éppen ebben nyújt segítséget. A multifunkciós változatokkal kiválóan meg lehet mozgatni a test összes izomcsoportját és igény esetén az erősítés intenzitása növelhető is.

Az eszköz a hátgép, mellgép, hasprés, lábgép, bicepsz alsócsiga és evezőgép funkcióit is képes ellátni, így lényegében ki tudja váltani szinte az összes többi edzőgépet. Nem hiába ez az egyik legkedveltebb eszköz, amit otthoni körülmények között használnak a sportkedvelők, hiszen a multifunkciós kivitel ellenére is könnyen meg lehet oldani az elhelyezését. Az egyszerű és kényelmes használat is a lapsúlyos kondigép pozitívumai közé tartozik, de az előnyeit még hosszasan lehetne sorolni.