Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzőtermi spinning

Rendezés:

A spinning kerékpár számos előnnyel bír

 

Szeretne minden körülmények között hosszúakat bringázni? A spinning kerékpár akár az otthonába is egyszerűen beállítható, így akár még egy videokonferencia beszélgetés alatt is tekerhet télen-nyáron.

Ez a remek edzőgép tökéletesen alkalmas a felkészülésre, mivel többféle fogással és beállítással is rendelkezik. Akár felszerelés nélkül is rápattanhat, ha úgy tartja kedve és máris pörgetheti a kilométereket. Érdemes lehet megtekintenie kínálatunkat, ahol többféle árkategóriába tartozó modell közül válogathat. A spinning kerékpár egyik nagy előnye, hogy nem foglal nagy helyet, így gyakorlatilag bármelyik helyiségbe akármikor áthelyezheti tetszés szerint. Ugyan miért járna drága edzőtermekbe spinningelni, amikor ez a saját lakásában is kivitelezhető lehetne. Igaz, nem kis befektetésről van szó, viszont erre egyszeri beruházásként kell gondolnia, hiszen ez egy rendkívül strapabíró szerkezet és az előírások betartása mellett sok-sok évig szolgálhatja az Ön és családtagjai testmozgását a házon belül is. A spinning kerékpár kényelmes kialakítású, nem olyan az ülése, mint egy országúti kerékpárnak, amelyről néhány óra után már mindenki lekívánkozna. A kialakítása masszív és teljes mértékben karbantartásmentes.

Tehát egyszer megvásárolja és soha többet nem lesz gondja vele. Természetesen mindenki saját testméreteihez és igényeihez igazíthatja a kormányt és az ülést is. A spinning kerékpárnak garantált a hosszú élettartama. Csendes működésének köszönhetően zavartalanul alkalmazható még akkor is, amikor a szomszéd szobában mások pihennének. Nincs idegesítő recsegés vagy  nyikorgás.