Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzőtermi kerékpárok

Rendezés:

Melyek a mágnesfékes szobakerékpár legvonzóbb pozitívumai?

 

A mágnesfékes szobakerékpár egy új dimenziója az edzőtermi bicikliknek. A fékrendszer elemei nem érnek össze, aminek köszönhetően az alkatrészkopás teljes egészében kiküszöbölhető. A működése gyakorlatilag zaj nélküli, hangtalan, valamint használata közben a lábak mozgása összhangban a pedálok mozgatásával folyamatos, fennakadásoktól mentes.

A különböző, előre beállított programok segítségével, eltérő edzésmunkákat hajthat végre, céljaival és adottságaival harmóniában. Könnyedén végezhet kardio tevékenységet, ami a szív- és érrendszer megdolgoztatásával sarkallja a testét fejlődésre. Ezt pulzus vezérelt módszernek is hívják. Ha úgy érzi, akkor az aerob variáció mellett is leteheti a voksát. Ebben az esetben a pulzus nem emelkedik meg kimagaslóan, és inkább a hosszú távú, együtemű mozgáson van a hangsúly. A terhelés növelésével izomerősítést is elérhet, pláne, ha kombinálja a taposást és a húzást. Amikor beakasztja a pedálba a lábát, akkor nyilván, mint mindenki más, nyomással ösztönzi a kerékpárt a “gurulásra”. Ám érdemes a felfelé húzást is megtanulnia, mint technikát, mert a két forgatókönyv esetében abszolút eltérő izomcsoportok dolgoznak, azaz komplexebb átmozgatás, erősítés érhető el a variálásnak köszönhetően.

A mágnesfékes szobakerékpár hosszú távú beruházás, ami ráadásul az elégedett használat fényében, sokszorosan megtérülő befektetéssé avanzsálhat. Az innovatív technológia fejlettsége lehetővé teszi, hogy az alkatrészek élettartama megnövekedjen, ezzel együtt maga a szerkezet is ellenállóbbá váljon. Tehát, ha egy sokoldalúan alkalmazható, ízületeit eredményesen kímélő, teste minden részét átmozgató edzőgépre vágyik, akkor a mágnesfékes szobakerékpár vitathatatlanul jó választás.