Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lábgépek

Rendezés:

 

Lábtoló gép a biztonságos otthoni edzésekhez

 

A tapasztalt testépítők mind egyetértenek abban, hogy a tökéletes test elérése csak úgy lehetséges, ha az erősítő edzéseket is napirendre tűzzük. A megfelelő gyakorlatokat két- vagy háromnaponta érdemes elvégezni, és az erősítő gépeket sem szabad elkerülni, hiszen azok remekül kiegészítik a súlyzós mozgásokat.

A lábtoló gép remek választásnak bizonyul, amennyiben az a cél vezérli, hogy alaposan megdolgoztassa a lábizmait. Előbb-utóbb a guggolások, kitörések is meghozzák a várt eredményt, de az erősítő gépek, eszközök használatával sokkal gyorsabb és látványosabb lehet a fejlődést. Nem feltétlenül kell elmennie a konditerembe annak érdekében, hogy elérje a célját, és olyan teste legyen, mint amilyet elképzelt. A lábtoló gépet már akár otthoni körülmények között is használhatja, függetlenül attól, hogy milyen szinten van a testedzés tekintetében. Amennyiben még csak most kezd neki az izomépítésnek, akkor nem árt kikérnie egy személyi edző véleményét azzal kapcsolatban, hogy mekkora súllyal érdemes kezdenie. Mivel fő a biztonság, ezért inkább kisebbet válasszon, majd pedig fokozatosan növelje a terhelést. Ha pedig már bőven van tapasztalata a testépítés terén, akkor bátran kísérletezhet a nagyobb súlyokkal is.

A lábtoló gépeken a saját igényei szerint tudja növelni, illetve csökkenteni a nehézségi fokozatot, ami lehetővé teszi, hogy a saját fejlődési üteme szerint haladjon a célja felé. Kínálatunkban többféle erősítő gép is szerepel, amik már számtalanszor bebizonyították a hatékonyságukat.