Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Padok

Rendezés:

Fekpad a gyorsabb, szembetűnőbb eredményért

 

Amikor fogyásról, izomerősítésről, szálkásításról van szó, akkor minden akaraterejére szüksége van ahhoz, hogy meg tudja valósítani a célját, és elérje az álomalakot. A tökéletes testet ugyanis nem adják ingyen, sőt, ami azt illeti keményen meg kell küzdenie azért, hogy egy napon majd elégedetten nézhessen tükörbe.

Szerencsére manapság már otthoni használatra is kaphatók azok az erősítő gépek, illetve eszközök, melynek használata hozzájárul a gyors sikerhez. A fekpad például nagy segítséget nyújt abban, hogy az erősítő gyakorlatokat sokkal hatékonyabban tudja elvégezni, és ez által gyorsabb, látványosabb eredményt érhessen el. Ki ne ismerné a haspadokat? Ezek olyan pad formájú eszközök, melyek hátrafelé lejtenek. A kialakításuknak köszönhetően könnyedén rájuk lehet feküdni, hogy a felüléseket mélyebbről lehessen kezdeni. Egy lábbeakasztó rész is gondoskodik arról, hogy lábbal meg tudja tartani magát, majd pedig a hasizmai mozgásba lendítésével fel tudja emelni a felsőtestét.

A fekpadoknak számos más típusa is megtalálható a kínálatunkban, melyek használatával a kar, a váll és a hát izmait is hatékonyan meg tudja dolgoztatni. Az erősítő gyakorlatok végzése rendkívül fontos, függetlenül attól, hogy a fogyás, vagy a szálkásítás az elsődleges célja, hiszen az izomerősítés megfelelő étrend mellett kalóriadeficitet idéz elő. Mivel a fekpadok állítható támlarésszel rendelkeznek, ezért a saját igényeinek, egyéni testadottságainak megfelelően tudja beállítani azok magasságát, dőlésszögét.