Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzőtermi kardio gép

Kardio edzés a zsírpárnák eltüntetéséhez

 

A hatékony zsírégetés egyik alapfeltétele a rendszeres erősítő mozgás napirendbe iktatása, hiszen a súlyzós edzések hihetetlenül gyorsan teszik tónusossá, formássá a testet. Azonban az alacsony vagy közepes intenzitáson végzett kardio edzés nélkül minden próbálkozás hiábavaló, ami a zsírpárnák mérséklését, eltüntetését célozza meg. Mind az erősítés, mind pedig a kardiózás szükség ahhoz, hogy kielégítő legyen a végeredmény.

Szerencsére ma már minden típusú edzőgép a rendelkezésre áll, és a fogyni vágyók, sportkedvelők csak karnyújtásnyira vannak attól, hogy az otthonukba vagy a saját bejáratú konditermükbe kerüljenek ezek a remek eszközök. Amennyiben kardio edzésről van szó, akkor sokan a futógépre esküsznek, ami az alacsonytól egészen a magas intenzitásig lehetővé teszi a mozgást. Ahhoz viszont, hogy valaki hosszú perceket tudjon a futópadon tölteni, elengedhetetlen, hogy legalább közepes edzettségi szinttel rendelkezzen. Azoknak, akik még csak most vágnak bele a rendszeres sportolásba, az edzőtermi kerékpárok vagy taposógépek ideálisabb választásnak bizonyulhatnak.

A fokozatnövelés ezeknél a gépeknél is lehetséges, de a felhasználótól nem követelik meg a kitűnő állóképességet. Az edzőtermi elliptikák használatával is hatékonyan fel lehet venni a zsírpárnák elleni küzdelmet, de a Spinning gépeket sem lehet kihagyni a sorból. A kardio edzésre specializált gépek használata rendkívül egyszerű és kényelmes, hiszen lényegében csak pár gombot kell megnyomni ahhoz, hogy az egyéni igények szerint működjenek.