Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Húzódzkodó/Tolódzkodó állvány

Rendezés:

Komplex gyakorlatok húzódzkodó állvánnyal

 

Amikor a felsőtest alapos átmozgatása a cél, akkor érdemes többféle gyakorlatot is elvégezni, amik különböző irányban gyakorolnak hatást az izmokra. Azonban ezt a különböző edzőgépek és kiegészítő eszközök használata nélkül nagyon nehéz megvalósítani, ha egyáltalán lehetséges. Azok, akik már előrehaladott edzettségi szinten vannak, határozottan állítják, hogy a vágyott eredmény eléréséhez nélkülözhetetlen a súlyok folyamatos növelése és a komplex gyakorlatok végrehajtása.

A húzódzkodó állvány nagy segítséget nyújt abban, hogy a felsőtest izmai hatékonyan meg legyenek dolgoztatva. Mivel egy egyszerű mozdulatról van szó, ezért akár más segédeszközök is alkalmasak lehetnek arra, hogy lehetővé tegyék annak elvégzését. A húzódzkodó állvány azonban mégis sokkal többet nyújt, mint bármelyik másik társa. Elsőként a kényelmes és egyszerű használatot érdemes megemlíteni, hiszen ez alapvetően megkülönbözteti más termékektől.

A multifunkciós változatok nemcsak a felsőtest izmaira ható gyakorlatok elvégzésére alkalmasak, hanem lehetővé teszik az egész test formálását. A mozgás hatékonyságáról és komplexitásáról a beépített haspad, valamint a fogantyúkkal ellátott, funkcionális heveder gondoskodik, amik bármikor rendelkezésre állnak. A húzódzkodó állvány az egyéni igények, illetve az anatómiai sajátosságok szerint állítható, így a kényelmes használat mindenkinek biztosított. Ez a speciális eszköz konditermi és otthoni környezetben is lehetővé teszi a különböző izomcsoportok növekedését, folyamatos fejlődését.