Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzőtermi elliptikák

Rendezés:

Erősítés és cardio egyben edzőtermi elliptikus gépekkel!

 

Rendkívül népszerűek voltak az elmúlt években elliptikus gépeink, melyek első sorban a hölgyek számára ajánlottak, ha formában szeretnének maradni, és a megfelelő testrészeket megmozgatni egy kicsit. A Powersport kiváló minőségű edzőtermi elliptikus gépeket kínál azok számára, akiknek fontos az egészséges életmód és a jó alak.

Gépeinken az edzés hatékony és biztonságos, továbbá teljes mértékben személyre szabható, köszönhetően az elérhető edzésprogramok százainak, melyek között Ön is garantál megfelelőt. Webáruházunkban olyan márkás gépek közül választhat, mint a Platinum Pro By Tunturi, a Vector Fitness 6100, a Precor EFX sorozat és még sok egyéb! Ezek az edzőtermi elliptikus gépek rendkívül kompakt edzőeszközök, melyek akár a nappaliban is elférnek, így Ön is bármikor edzhet egy kicsit akár otthon is; nem kell edzőterembe mennie! Ha esetleg konditermet üzemeltet, vagy saját edzőterme van és hiányzik még pár gép, akkor elliptikus gépeink egyike garantálta jó addíció lehet a jelenlegi arzenálhoz. Mindegyik elliptikus gépünk kiváló minőséget és hosszú távú befektetést képvisel. Ha egy költséghatékony választást keres, akkor érdemes lehet megismerkednie a Steelflex XE-7400 elliptikus géppel, mely az egyik legjobb jelenleg a piacon.

A Precor EFX sorozat a márka új, felső kategóriás elliptikus gépeinek a képviselője. Egy rendkívül csendes és megbízható gépről van szó, mely fejlett elektromotoros állítású ellenállásának, erős, masszív vázszerkezetének és rengeteg különböző programlehetőségének köszönhetően bármilyen környezetben megbízható működést biztosít. Ismerje meg termékeinket webáruházunkban még ma!