Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Keretek

Rendezés:

Erőkeret: egy gép, milliónyi alkalmazás!

 

Az erőkeret igazi Jolly Joker a testépítéshez, edzéshez vagy versenyfelkészüléshez elengedhetetlen gépek világában. Ha olyan modellel kívánja gazdagítani az életét és a mozgással töltött perceit, ami ezernyi módon járulhat hozzá izmai fejlesztéséhez, akkor a lehető legjobb helyen jár. Önmagában a keret számtalan gyakorlat kivitelezéséhez szolgál stabil, megingathatatlan alapul, de a különböző, beszerezhető kiegészítőknek köszönhetően nagyjából a végtelenségig szélesíthető a kör. A tolódzkodó karok segítségével a tolódzkodás, húzódzkodás is könnyedén megoldható, de a hátgép kiegészítés közbenjárásával háta minden egyes izomcsoportját maradéktalanul és eredményesen megdolgoztathatja. A fenti két példa pedig csak a jéghegy csúcsa, már ami a gépben rejtőző előnyöket illeti.

Ahhoz, hogy ez a szerkezet maximálisan megfeleljen minden elvárásnak stabil kialakításra és hibát nem ismerő kivitelezésre van szükség a gyártó részéről. Az előállítás nem a szalagra adás pillanatában kezdődik, hanem az alapanyagok összeválogatásánál. Nem mindegy, hogy milyen fizikai paraméterekkel rendelkező anyagok alkotják a gép szívét-lelkét, hiszen ezek a jellemvonások válnak hangsúlyossá a felhasználás minden egyes mozzanatában. A stabilitás nem lehet kérdéses, lévén ennek hiányában a biztonságos edzőkörnyezet sem borítékolható, a sérülésveszély kockázata pedig túlságosan megnőhet. Ez az a forgatókönyv, ami nem megjátszható.

Az erőkeret erőteljes edzésmunkára csábítja!

Ha egyetlen gép segítségével maradéktalanul átmozgathatja teste minden egyes porcikáját, akkor nem kétséges, hogy ez az a beruházás, mely a gyakorlatban ezerszeresen megtérülhet.