Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NordicTrack GX 2.7 U szobakerékpár

Nordictrack
199.000 Ft
189.000 Ft (148.819 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
SCITEC NUTRITION
Magyar Olimpikonok hivatalos táplálékkiegészítője
199.000 Ft
189.000 Ft (148.819 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

NordicTrack GX 2.7 U Szobakerékpár

Könnyen és jól használható!
A GX 2.7 U szobakerékpár, 20 edzésprogramot tartalmaz és iFit Bluetooth kompatibilis. 20 ellenállási szintje változatos intenzitású edzést biztosít. A GX 2.7U kerékpár gyorsan és könnyedén mozgatható.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)

ifit edzés

Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.
Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, különböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!
Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció, előfizetés az iFit tagságra és egy táblagépre.

5" Eclaire kijelző

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár kijelző
Ez az 5"-os háttér világítású, érintőképernyő sokféle edzési módot és mellette szórakozást kínál, hogy elkerülje az edzés monotonitását. A beépített iFit Live technológia a sportban kitűzött célok gyorsabb elérését segíti.

Megjelenő edzési paraméterek: a pedálozás sebessége, annak üteme, a pedálok ellenállása, a mért pulzus, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma, az eltelt edzésidő.

Beépített ventilátor
(AutoBreeze Workout Fan)

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár ventilator

Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét. De kívánság szerint manuálisan is beállítható az erősség közvetlenül a konzolon található vezérlőgombok segítségével.

IPOD®-kompatibilis hangrendszer

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár hangrendszer
Lehetőséged van iPOD/MP3 média lejátszó csatlakozására és már élvezheted is a zenét a beépített 2-inches hangszórókon keresztül.

20 ellenállási szint

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár gyors ellenállás állítás
Közvetlenül a konzolról állítható a pedálok ellenállása elektronikusan. A 1-TouchTM rendszer segítségével az ellenállást, a konzol valamelyik gyors módosító gomb megnyomásával is lehet állítani, így nem csak egyesével lehet szabályozni azt.

SMR (csendes mágneses ellenállás). Ez a gyakorlatban úgy működik, hogy az elektronikus motor egy állandó mágnest közelít és távolít a lendkerékhez képest, így kifejtve az ellenállás mértékét a fém lendkerékre a mágneses erőnek köszönhetően. Súrlódás nincs, így a folyamatos fékezésnek nincs hangja, csak az elektronikus motornak rövid ideig állítás közben.

Vízszintesen és függőlegesen állítható ülés

NordicTrack GX2.7U szobakerékpár ülés állítás

Ez az állítható, jól párnázott ülés ideális és kényelmes edzést biztosít. A függőleges és vízszintes irányba könnyen állítható ülés hozzájárul a hatékonyabb edzéshez.

7 kg-os (új fejlesztés - Crank Inertia) lendkerék az egyenletesebb teljesítmény, és a magasabb gépminőség tanúsítványa. A Crank Inertia a NordicTrack mérnökei által kifejlesztett új technológia a mágneses ellenállás területén, mely minden eddiginél finomabb, egyenletesebb mozgást biztosít az elliptikáknál, és a szobakerékpároknál. A lendkerék külső peremén elhelyezkedő többletsúly nagyobb centrifugális erőt eredményez. 

20 edzési program
Válasszon a 20 előre telepített edzésprogram közül, melyet tanúsított személyi edzők terveztek. A programok változtatják a szobakerékpár ellenállási szintjét is.

Beépített kerekek
A gép könnyű mozgatása érdekében kerekek lettek beépítve. Nem kell mást tenni, mint megemelni a terméket a kerekekkel szemközti oldalon, és könnyedén áthelyezheti azt otthona másik pontjára.

Maximális terhelhetőség: 125 kg. A szobakerékpárt nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték.

Minőség és stabilitás
A csúcsminőségű csapágyazás és a SMR™ (csendes mágneses ellenállás) biztosítja a csendes működést, komfort érzetet, és a hosszú élettartamot.

Product Testing
A NordicTrack gépeken többszintű tesztelést végeztek, hogy a vásárlóknak egy verhetetlen teljesítményű, kiváló minőségű edzőgépet biztosítsanak.

Szeresd a világot
(Think about the planet and “Love the World”!)

Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

Garancia: 2 év

Terhelésállítás Elektromos
Maximális felhasználható testsúly 125 kg
Ellenállási szint 20
Kivitel - hajtás mód Ülő
Fékrendszer Mágneses - elektromotoros
Lendkerék súly 7 kg
Napi üzemidő 90 perc/nap
Ülés állítás Függőleges és vízszintes
Ülés méret 33 cm x 30 cm
Maximális ülés magasság 114 cm
Kormány állítás Dönthető kormányszög
Kijelző 5" kék háttérvilágítású
Programok 20
Mp3/iPod bemenet Igen
Hangszórók 2 x 2" Beépített
Ifit kompatilitás Integrált - Külső kiegészítővel
Dualkit kompatilitás -
Pulzusmérés Markolati és Bluetooth öv
Mellkasöv Opcionális
Pedál kialakítás Súlyozott, pedálszíjjal
Markolat Lágy gumírozott
Pedál maximális magasság 86 cm
Minimális pedál magasság 56 cm
Hálózati tápellátás Igen - 9V, 2 AMP
Szállítókerekek Igen
A termék méretei 114 cm x 55 cm x 148 cm
Termék súlya 30 kg
Csomagolt súly 37 kg
Csomagolt méret 99 cm x 33 cm x 66 cm