Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NordicTrack Commercial S10i Studio Cycle spin kerékpár

Nordictrack
799.900 Ft
699.000 Ft (550.394 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 13%
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
799.900 Ft
699.000 Ft (550.394 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 13%

Leírás és Paraméterek

NordicTrack Commercial S10i Studio Cycle spin kerékpár

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével. Élvezze saját otthonában, saját tempójában az edzést.

Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.

Nincs szükség az edzőterembe menni - ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába. Az interaktív edzője tökéletes edzést nyújt Önnek soha nem lesz túl könnyű vagy túl nehéz.

Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!

Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

 

Kifordítható érintőképernyős kijelző (10" HD TOUCH SCREEN)
Merüljön el a hatalmas 10"-os színes érintőképernyő által nyújtott élményekbe, amelyek sokféle interakciót és szórakozást kínálnak az edzés egyhangúsúgának elkerülése érdekében.
Csatlakozhat az otthoni WIFI hálózatára spin kerékpárjával, így  figyelemmel kísérheti és élvezheti a beépített iFit Live technológia előnyeit.

 

Dual beépített ventilátor  (AutoBreeze Workout Fan)
Halk, akár a suttogás – a beépített ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét vagy kívánság szerint manuálisan is beállítható. Ez az innovatív technológia segít megtalálni a felhasználó számára a megfelelő hőmérsékletet, hogy az edzése során a koncentráció ne lankadjon, így biztosítja az utat a sikerhez.

 

Dőlésszög: 0% - 20% és - 10% - 0%
A Nordictrack Commercial S10i lehetővé teszi, a valós kerékpározás élményéhez megtévesztésig hasonló érzetet. Tekerjel fel hegynek vagy szálguldjon le a lejtőn a a maximum 20%-os emelkedés vagy a -10% lejtés beállításnak köszönhetően.

A dőlés beállítása lehetővé teszi, hogy több kalóriát égessen és meghatározott izomcsoportokat dolgoztasson meg a gyorsabb eredmény elérése érdekében.

 

22 ellenállási szint
22 elektronikusan állítható ellenállási fokozat. A mágneses ellenállás fokozat beállításai közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (One TouchTM). Az SMR ™ Silent Magnetic Resistance segítségével minden beállítás csendes, sima és természetes.

 

DUAL kézi súlyzók
Vegye elő a kormányon található 1,5 kg-os kézi súlyzókat. A mellékelt súlyzókkal formában tarthatja teljes testét.

 

ONE-TOUCH™ dőlésszög állítás
A kerékpár dőlésszög beállítása közvetlenül a konzolról vezérelhető egy gombnyomással (ONE-TOUCH™). Lehetővé teszi, hogy növelje a edzés nehézségét és segítse az edzés váltakozását.

 

MP3 csatlakozás
A Commercial S10i Bike beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik kedvenc zenéinek hallgatását edzés közben. 

 

Állítható ülés és kormány
A Commercial S10i Studio Cycle kerékpár vízszintesen és függőlegesen állítható, puha és ergonómikus üléssel rendelkezik. A kormány magassága is állítható a megfelelő intenzitású és kényelmes edzés érdekében.

 

Maximális terhelhetőség: 135 kg
A spin kerékpár nagy és hosszan tartó terheléshez tervezték!

 

Edzésprogramok
Rengeteg edzésprogram közül választhat tetszés szerint, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A spin kerékpár ellenállása és dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

 

Pulzusmérés
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint felvenni egy opcionális Bluetooth pulzusérzékelő övet. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

 

Szeresd a világot (Think about the planet and “Love the World”!)
Minden egyes NordicTrack termék „Szeresd a világot” minősítéssel rendelkezik, mivel a NordicTrack kompenzálja a gépek gyártása, fejlesztése, szállítása és használata során termelt teljes széndioxid kibocsátást. Futópad vásárlása előtt gondoljon Ön is Földünk védelmére.

 

Garancia: 3 év általános otthoni használat esetén