Hatékony izomtömeg növelés különböző testalkatok esetében

Az izomtömeg növeléshez megfelelő mennyiségű üzemanyagra van szüksége a szervezetünknek. Makro és mikro tápanyagokra, valamint extra mennyiségű fehérjére, melyet mindig az edzések és az aktuális táplálkozás függvényében kell meghatározni.

Ez nem mindig egyszerű feladat, még a profi sportolóknál sem, bár az ő számukra kívánatos a táplálkozási napló vezetése. Ha te nem vagy profi sportoló és úgy érzed, nem úgy halad az izomtömeg növelésed, mint ahogyan azt elvárnád, akkor mindenképpen érdemes kiegészítened a táplálkozásodat. Izomtömeg-növelő formuláink különböző kivitelben megtalálhatóak webáruházunkban.

A szénhidrát alapú készítményeinket azoknak javasoljuk, akik vékonyabb testalkattal rendelkeznek, és nehezen fejlődik az izomzatuk. De azok is sokat profitálhatnak belőlük, akik kemény és intenzív edzéseken vesznek részt. Normál vagy atletikusabb alkatúaknak szánt formuláinkban pedig a fehérje mennyisége a meghatározóbb, ezek a turmix porok csökkentett cukor tartalommal rendelkeznek. A testépítőknek is általában erre a formulára van szükségük.

Az izomtömeg növeléshez készült termékekbe a fehérjén és a szénhidráton kívül más összetevők is belekerülhetnek, melyek segítenek neked az edzések során. A Scitec termékekben minőségi fehérjék és speciálisan kifejlesztett aktív hatóanyagok sora található meg. Például a legtöbbet kutatott kreatin fajtából, mely tudományosan bizonyított módon fokozza a teljesítményt Az extra aminosav összetevők pedig, például a BCAA-k segítik a hatékony és gyors fehérje felszívódást. Keresd meg a saját termékedet, melyek kiváló ízekben készültek el számodra!

 

Keresés