Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hatékony cardio edzések minőségi futópadokon!

A futás az egyik leghatékonyabb módja annak, hogy testünket megmozgassuk egy kicsit és megfelelő kondíciónkat fenntartsuk. A jó cardio edzés egyik módja a futópadon való futás; különösen ajánlott ez a hidegebb hónapokban, amikor a szabad levegőn való futás nehézkes lehet az alacsony hőmérsékletek miatt. 

Ha Ön sem szeretné feladni a futást télen, akkor a Powersport által a legjobb minőségű futópadok közül választhat, melyek bármely edzőteremben jó szolgálatot tesznek. Ha otthonra szeretne egy minőségi gépet, vagy saját edzőtermét bővítené ki egy sokoldalú futópaddal, akkor webáruházunkban garantáltan érdemes szétnéznie.

Olyan márkás termékek közül választhat, mint a BH Fitness, OMA, Tunturi futópadok és még sok más! Kiváló akciókkal várjuk azokat, akik egy kicsit szeretnék magukat megmozgatni az egészséges élet érdekében. Gépeink kiváló cardio programokkal rendelkeznek; Ön is beállíthatja, hogy milyen típusú edzést szeretne csinálni. Ha egy sokoldalú és megfizethető gépet keres, akkor például a BH Fitness futópadok remek választásnak fog bizonyulni. Ezeknek a futópadoknak nagy LCD kijelzőjén egyszerűen nyomon követhetők az adott edzésprogramnál aktuális paraméterek listája (idő, kalóriák, táv, stb), így mindig szemmel tarthatja, hogy éppen hol tart az adott programban.

A futópadon gyárilag telepített programok széles listájáról választhat, valamint a kijelzőn több fokozatban manuálisan állítható a dőlésszög és egyéb paraméterek is. A helytakarékosságról a felcsukható futófelület, a kényelemről és a biztonságról pedig a fejlett rázkódáselnyelő futófelület gondoskodik, így a tökéletes futóélmény mindenképp biztosított!

Tartalomhoz tartozó címkék: futópad