Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hasizom gép nem csak testépítőknek

Ha valaki kőkemény edzésbe kezd, és arra is odafigyel, hogy milyen kalória-, illetve tápanyagtartalmú ételeket fogyaszt a mindennapokban, akkor kétségkívül jó úton halad afelé, hogy végül elérje a célját, és tökéletessé tegye a testformáját

 

Sajnos azonban mindenkinek vannak olyan testrészei, amik sokkal nehezebben dolgozhatók át, mint a többi. Többek között a has is idetartozik, aminek az izmosításával, szálkásításával bizony sokan megküzdenek, még akkor is, ha olyan valakiről van szó, aki már évek óta tudatosan edz és a táplálkozására is nagy figyelmet fordít.

A hasizom gép rendszeres használata azonban áttörést hozhat, hiszen a segítségével sokkal hatékonyabb gyakorlatokat lehet elvégezni. Ott van például a felülés, ami vízszintes talajon végezve nem olyan eredményes, mint egy hátrafelé lejtős felületen, amit a haspadok remekül tudnak imitálni. A hasizom edzés során azzal is érdemes tisztában lenni, hogy az alsó hátizmok edzettsége is nagymértékben befolyásolja a has kinézetét, éppen ezért az arra ható gyakorlatok elvégzését is napirendre kell tűzni. A hasizom gépek között a hyperhajlítók is megtalálhatók, amik a felüléssel ellentétes mozgást tesznek lehetővé, bedurrantva ezzel az alháti izmokat.

Aztán ott vannak a multifunkciós edzőgépek is, amiken a has, a derék és a hát izmainak is keményen oda lehet csapni. Akik már edzettebbek, ők a hasizom gépek használata során bátran kezükbe vehetik a súlyokat is, hiszen azokkal sokkal nagyobb erőkifejtésre lehet ösztönözni az izomszövetet.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: edzőgép hasizomgép