Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Egy ütős súlyzókészlet nap, mint nap edzésre motiválja

Az otthoni edzésnek rengeteg előnye van. A saját környezetünkben nincs az a frusztráló érzés, hogy mások figyelnek minket, és esetleg jól megmosolyognak, vagy ami még rosszabb, kinevetnek. 

 

Nem kell eljutnunk egy másik helyszínre, ami végtelennek tűnő ideig is eltarthat. Bérletre sem kiadnunk havi szinten egy kisebb vagyont, hiszen a szükséges gépek, fitness eszközök beszerzésére csak egyszer kell beruháznunk.

Egy súlyzókészlet szinte alapfelszerelésnek számít, ha elhatározza magát, hogy inkább otthoni körülmények között edz, mintsem egy közeli, sokszor azonban mégis nagyon távolinak tűnő konditeremben izzadna. Amennyiben így dönt, akkor garantáltan új dimenzióba kerül az edzés, és könnyen meglehet, hogy sokkal gyakrabban, és sokkal nagyobb kedvvel, lendülettel veszi kézbe a súlyzókészletet, mint azt máshol tenné. Elvégre nem kell átszerveznie a programjait, elég, ha két teendője közepette talál egy fél órát-órát arra, hogy megmozgassa az izmait. Bármilyen mozgásformáról legyen is szó, a rendszerességnek kiemelt szerepe van. Ebben pedig sokkal hatékonyabb lehet, ha kényelmesen, otthon is megizzadhat. A megfelelő súlyzókészlet beszerzésével fitten tarthatja magát, és átlépheti a határait akár újra és újra.

A különböző nehézségű súlyoknak köszönhetően mindig azt tudja megmarkolni, amit még elbír, de azért olyan erőkifejtésre bírja, amivel erősíti, formálja az izmait. A használatukkal a váll-, a hát-, és a kar izomzatát is alaposan átdolgoztathatja, és ez által szert tehet azokra a feszes formákra, amikre már oly régóta vágyik.

Tartalomhoz tartozó címkék: edzőgép súlyzókészlet