Az energiaszelet ízben és összetételben sem okozhat csalódást

Az energiaszelet kis helyen is elfér, bedughatod a táskád egyik rejtett zugába, vagy a nadrágod zsebébe, így aztán ha rád tör a farkaséhség akkor egyetlen mozdulattal előránthatod és elfalatozhatod a hasznos tápanyagokban gazdag snacket. 

 

Utóbbi jellemvonás az, ami figyelemre érdemes: hasznos tápanyagokban gazdag. Ennek köszönhetően ugyanis nem valamivel befoltozod a gyomrodban tátongó lyukat, nem egy akármihez nyúlsz, ami esetleg tápanyagprofiljában meg sem közelíti az elvárható szintet, hanem a lehető legkomplexebb formában ápolhatod a szervezetedet és nyugtathatod meg kopogó szemeidet.

Az íz kérdése minden fehérjében, kalóriában dúskáló szelet esetén prioritást élvez, mert pusztán kevesen képesek fűrészport rágcsálva úgy gondolkodni, hogy mennyire finom az, ami épp a fogaik alatt ropog. Szerencsére ezen a területen sem kell kompromisszumokat kötnöd, mivel az ízvilág kialakítása a kínálatunkban kapható termékeknél kiemelkedően sikeres. Több ízesítés közül is válogathatsz. Mivel egy percig sem kell azt érezned, hogy bármiről is lemondtál, így még eredményesebbé teheted az edzésprogramodat, alakformáló terveid elérését vagy egyszerűen csupán az egészséges életmódra való törekvést.

Az energiaszelet tökéletes választás akkor is, ha edzés előtt vagy után némi lendülettel szeretnéd ellátni az izmaidat. Ha előre tudod, hogy komoly fizikai megterhelés elé nézel, akkor jó, ha nem szűkölködsz plusz energiában, pláne ha elsődleges célod a tömeged növelése, de természetesen alakformálásnál is nélkülözhetetlen a tónusosság támogatása. Ha pedig edzés utánra időzíted a mennyei falatozást, akkor egyetlen szeletnek köszönhetően feltöltheted kimerült glikogén raktáraidat és elősegítheted a tested regenerálódását.

Keresés