Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A vibrációs gép a regeneráció fő szponzora!

A vibrációs gép a regeneráció és rehabilitáció verhetetlen mestere

 

Mi az, ami prioritást élvez az eredményes edzésmunka során? Nyilván megannyi kritérium felsorolható kezdve a jól eltalált súlyokkal, folytatva a helyes kivitelezéssel, zárva a megfelelő gyakorlatszám megállapításával. Ám van egy bónusz jellemző, amiről sokan jóformán megfeledkeznek, pedig nélküle nincsen fejlődés, csak leépülés.

Ez pedig a pihenés. A megerőltetett izomzat számára egyszerűen nélkülözhetetlen a regeneráció, hiszen az izomrostok mikrosérülései kizárólag így gyógyulhatnak meg. Ebben az esetben, a rehabilitációs folyamatban az izomrostok megvastagodnak, ezáltal válik mind erősebbé az érintett izomzat. De ha nem engedi a testet szusszanáshoz jutni, ha nap, mint nap újabb és újabb edzésmunkával terheli szervezetét, akkor nemcsak a fejlődés lehetőségétől foszthatja meg önmagát, hanem konkrétan széllel szemben dolgozhat. Ugyanis a túlterheltség előbb-utóbb kimerüléshez, sőt sérüléshez vezethet, aminek nagyobb kihagyás, szüneteltetés lehet a vége. És hogy hogy jön mindehhez a vibrációs gép? Úgy, hogy ezzel a multifunkciós szerkezettel élvezetes módon mozgathatja át izomcsoportjait, elősegítve a hatékony és gyors regenerálódás.

A pihenés új dimenzióját hozhatja el így az életébe, s ez még nem minden. A gép különleges mozgatási technológiájának hála képes az átmozgatáson túl az izmok formálására, azaz a tónusos testkép elérése ilyen körülmények között garantálható. Természetesen a teljes sikerhez elengedhetetlen, hogy minden téren rendben legyenek a paraméterek, de az vitathatatlan, hogy egy szívdobogtatóan izzasztó edzés után nincsen jobb, mint a vibráló mozgás kényeztetésében megpihenni.

Tartalomhoz tartozó címkék: vibrációs gép fitness