Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A vibrációs gép a feszesítés sztárja!

A vibrációs gép enyhülést hozhat a fáradt, edzés után kimerült izmok számára. 

Sokan hajlamosak elfeledkezni a mozgás hevében arról, hogy a regeneráció mégpedig a megfelelő mennyiségű és minőségű regeneráció nélkülözhetetlenül fontos a fejlődéshez. Ha a megterhelt, mikrosérüléseket elszenvedett izomrostok nem pihenhetnek, akkor esélytelen a felépülés, az izomzat növekedése stb. Számtalan módon támogathatja a helyreállító folyamatokat, például vibráció segítségével. Ez az a fitnesz gép, melyet rendszeresen masszírozó eszközként azonosítanak, ám ennél jóval többről van szó. Az izomlazítás és masszázs az egyik lényeges funkció, amivel a kifárasztott testet új erővel, energiával áraszthatja el. Ám a gép olyan remek tulajdonságokkal rendelkezik, amik a feszesítés területén is jól szerepelnek. Azaz a készülék alkalmazásával tónusosabb izomzatot érhet el, sőt még a narancsligetekkel is leszámolhat. Az ok a vibrációban, s a rezgés, szervezetre gyakorolt, anyagcsere felgyorsító hatásában keresendő.

Edzés előtt és után is érdemes kihasználni a berendezés biztosította előnyöket, mivel a finom vibrálás a merev izmokat ellazíthatja, a sérült ízületeket pedig megnyugtathatja. Nem mindegy, hogy milyen módon veti bele magát a mozgás tengerébe, ahogy az sem mellékes hogyan zárja le az aznapi edzésprogramot. Sem bemelegítés, sem nyújtás nélkül nem maximalizálható a testedzés eredményessége, ezért aztán a vibráció minden időben jó szolgálatot tehet önnek.

                                                                                                                                   

A vibrációs gép a mentális pihenést is támogatja!

 

Ha csukott szemmel veti bele magát az eszköz kínálta rezgésvilág előnyeibe, akkor ahogy a teste ellazul, izmai elernyednek és megpihennek, úgy mentálisan is átadhatja magát a relaxálásnak, a revitalizáló nyugalomnak.