Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tárcsasúlyos edzőpad egyén igényei szerint áll a szolgálatába

Ha rövid időn belül formába akar lendülni, akkor szinte végtelen lehetőség áll a rendelkezésére. 

 

Elmehet jógázni, kickboxolni, TRX-ezni, futni, kerékpározni, de bérletet is válthat az egyik közeli edzőterembe. Meglehet, hogy úgy gondolja, nem akar mindig elmenni valahova, nem akar másokkal együtt edzeni, vagy egyszerűen csak saját igényei szerint szeretné beiktatni a napirendjébe az edzéseket.

A tárcsasúlyos evezőpad ideális választás lehet, ha az otthoni súlyemelés mellett teszi le a voksát. Bár lényegében ez egy kényelmesebb megoldás, de ettől függetlenül ugyanolyan keményen kell küzdenie a céljaiért. A tárcsasúlyos edzőpadot az egyéni igényei szerint tudja állítani, így lehetősége nyílik arra, hogy az edzettségi szintjéhez igazítsa a gyakorlatokat, de ha úgy érzi, akkor szintet is léphet. Ha ez a szuper gépezet az otthonába, saját bejáratú konditermébe kerül, akkor a hét minden napján, sőt mi több, a nap minden órájában tud edzeni. Nem kell másokhoz alkalmazkodnia, nem kell bérletre, klubtagságra költenie, és nem kell nagy távolságokat legyűrnie, hogy eljusson az edzés helyszínére. A kínálatunkban többféle tárcsasúlyos edzőpad is rendelkezésre ál, így azt a változatot szerezheti be, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

Ez nagyon fontos, hiszen egy jó fitness gép örömteli használattal ajándékozza meg a mindennapokban. Ha segítségére lehetünk a döntésben, vagy esetleg kérdése merül fel, amire választ vár, akkor bátran keressen fel minket a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

Tartalomhoz tartozó címkék: súlyzótárcsa tárcsasúlyos edzőpad