Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A tárcsasúlyos edzőpad a komoly edzésmunka támogatója

A tárcsasúlyos edzőpad új dimenziókat nyithat az edzésben, kitágítva annak a határait, tovább fokozva az erejét és a lendületét. 

A különböző gyakorlatok eltérő sorozatszámban, változatos súlyterheléssel kivitelezve, komoly izomfejlődéshez vezethetnek, amennyiben az egyéb körülmények is ezt támogatják. Vagyis az étkezésnek is a helyén kell lennie ahhoz, hogy az elvégzett munka meghozza a hőn áhított gyümölcsét.

A tárcsasúlyok megannyi variációban megvásárolhatóak, az egészen apró (fél kg) típusoktól a több tízkilós verziókig: az egyedi igényeknek és edzettségnek megfelelően. A tárcsasúlyos edzőpad kiváló és stabil terepet biztosít a felsőtest izomzatának megmozgatásához, ám néhány kreatív feladatnak hála a láb- és farizmokat sem kell kihagynia a “jóból”. Egy kis ötletesség elegendő a sikerhez, ám az interneten is számtalan egyéni megoldással találkozhat. Ami a legfontosabb, függetlenül attól, hogy éppen milyen edzésprogram alapján dolgozik, a biztonságos körülmények megteremtése és megőrzése. A tárcsasúlyos edzőpad közvetítésével komoly súlyokat emelhet, amik jelentős károkat okozhatnak akkor, ha nincsen segítsége és/vagy túlvállalja magát. Nem véletlen, hogy a legtöbben a kihívást jelentő fekvenyomó gyakorlatoknál támogatást kérnek, hiszen a nem megtartható, elszabaduló súlyok életveszélyes sérülésekhez vezethetnek.

Persze fontos a fizikai határok szélesítése, de nem minden áron. Amennyiben egyedül kívánja kihasználni az eszközben rejtőző előnyöket, úgy a legjobb, ha biztosra megy, és nem próbálja meg feszegetni a korlátait, viszont amennyiben egy edzőtársa vagy pont az edzője a gép mellé állva borítékolja a biztonságos közeget, akkor akadálytalanul megpróbálhatja elérni a következő egyéni csúcsot.

Tartalomhoz tartozó címkék: edzőgép tárcsasúlyos edzőpad