Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A Scitec fehérje szelet felülmúlja minden eddigi csokiélményedet!

A Scitec fehérje szelet bűntelen csábítást jelent. https://www.scitecgyor.hu/feherjek-79/protein-szeletek-114

Ha éppen fogyókúrázol vagy egyszerűen tudatosan próbálod alakítani a testedet, a táplálkozásod megreformálásán keresztül, akkor bizony nem mindegy, hogy egy-egy falási roham közepette milyen étel akad a kezed ügyébe. Mert hogy ilyen időszakok, bármennyire is jól legyen összeállítva az étrended, előfordulnak.

A stressz, a mindennapi nehézségek vagy egyszerűen a csillagállás befolyásolhatnak és a kamra vagy hűtő felé űzhetnek. Mi az, amit választasz? Ha nincsen a környékeden egyetlen egészséges alternatíva sem, akkor bizony nagy valószínűség szerint rámarsz valami olyasmire, ami a legkevésbé sem számít egészséges verziónak. Ezért érdemes az otthoni készleteidet átvariálnod és olyan nassolásra alkalmas étkekkel felszerelkezned, amik kisegíthetnek nyálcsorgatóan szorult helyzetedből. A magas fehérjebevitel a szervezet számára optimális közeget teremt ahhoz, hogy egyrészt az anyagcsere folyamatok beinduljanak, másrészt a zsírégetés megkezdődjön, harmadrészt az izomzat ne veszítsen súlyából és tónusosságából. Azaz, ha olyan édességet preferálsz, ami kiemelkedő proteintartalommal büszkélkedik, megbízható forrásból, akkor úgy adózhatsz a nassolásnak, hogy közben támogatod tested átalakulását. A Scitec fehérje szelet könnyen és gyorsan zsebre vágható, ahonnan aztán pár perc alatt előrántható.

Magaddal viheted napközben az edzésedre, a munkahelyedre vagy éppen a baráti összejövetelre. Megtöltheted vele a kamrádat, ezáltal kiküszöbölve a félreevés nem kívánatos eshetőségét. Vagyis egyetlen jó választással bebiztosíthatod magad, és engedhetsz a csábításnak.