A Scitec BCAA nem hiányozhat az életedből!

A Scitec BCAA legyen szó por vagy kapszula formátumról a legjobb, ha mindig a kezed ügyében lapul, különösen, ha testedzésről van szó. 

 

A BCAA a szervezet számára elengedhetetlen, azaz esszenciális aminosav, aminek az előállítására sejtjeink nem képesek. Ez a kettősség nyújtja a történetben a fordulatot, hiszen egyik oldalról nélkülözhetetlen a bevitel, másik részről viszont a szervezet önmaga képtelen pótolni a hiányt.

Vagyis kizárólag rajtad áll, hogy megadod-e azt, amire a sejtjeid vágyakoznak. Hogy mire jók az aminosavak? Nos ők az alapkövei a fehérjéknek, nemcsak az izmaidnak, hanem gyakorlatilag minden egyes sejtednek. Csak úgy épülhetnek fel az egészséges protein láncok, ha alapjukként kellő mennyiségű aminosavat fogyaszthatnak el. Eddig rendben is vagyunk, ám ez még nem minden. Az edzés és táplálkozás összefüggésében különös jelentősége van a megfelelő mennyiségű és persze minőségű BCAA biztosításának. Amikor a testedet befogod egy kis aerob, kardió mozgásra vagy éppen súlyokkal terheled meg, akkor beindulnak az anyagcsere folyamatok, s a szénhidrátokat felemészti a szervezeted, gyorsan energiát nyerve belőlük. Igen ám, de ha a glikogén raktárak a májban kiürültek, és te mondjuk éhgyomorra edzel, akkor muszáj gondoskodnod izmaid maximális védelméről, ellenkező esetben kiéhezett sejtjeid önmagukat égetik fel azért, hogy a rendszer egésze ne omoljon össze.

Ha fogyasztasz táplálékot a mozgás előtt, akkor is végére járhatsz a véredben keringő ch-nak, tehát a Scitec BCAA ebben az esetben is hozzájárulhat izmaid megóvásához. Ráadásul pozitívan befolyásolhatja a teljesítőképességedet, kitartásod mértékét és hatásosan csökkentheti az éhségérzetet, ezzel még több erővel megajándékozva téged.

Tartalomhoz tartozó címkék: BCAA Scitec BCAA

Keresés