A kreatin kapszula segítségedre lehet az izmosodásban!

A kreatin kapszula segítségedre lehet az izmosodásban! A kreatin kapszula igazi aminosav bomba a szervezeted számára, aminek a közbenjárásával hatékonyabbá varázsolhatod az edzéseidet és az izomépítés folyamatát. 

 

Ehhez, azonban jó, ha néhány dolgot, nevezhetjük akár kőbe nem vésett, íratlan szabálynak is figyelembe veszel. Ahhoz, hogy az izmaid optimális mértékben és méretben fejlődjenek nélkülözhetetlenek az ideális edzési és étkezési körülmények.

Mindegy, hogy hány féle táplálék kiegészítő áll otthon az asztalodon vagy a spájzod polcán, ha ez a kettő terület nincsen rendben, akkor szinte mindegy, hogy mit szedsz be, nem lehetsz eredményes. Az ideális testre, tehát a te egyéni fizikai adottságaidra szabott edzésmunka adja az alapot. Az izmaid folyamatos terhelése állandó mikrosérüléseket generál az izomrostokban, amik alkalomról alkalomra a szervezet öngyógyító, építő tevékenységének hála mind vastagabbá válnak. Egy mondatban összefoglalva ez az izmosodás. Ám jól látható, hogy ehhez jól kiszámított terhelés szükséges. A túlságosan túltolt edzés sérülésveszélyes, ami egy az egyben visszavetheti a fejlődésedet, a túlzottan könnyű gyakorlatok viszont semmit sem érnek, ha a célod a tömegnövelés. Az arany középút kifejezetten jó választás. Az étkezés szintén nagy hangsúlyt kap, amihez már társíthatóak a különböző kiegészítők. A kreatin kapszula szedhető kúraszerűen, de állandó jelleggel is. Igazán a legjobb, ha kitapasztalod, hogy a szervezetednek mi a legideálisabb, ha folyamatosan kapja az aminosav löketet, vagy ha kis szünetekkel érkezik az izom-muníció.

A kreatin nem csodaszer, pusztán a fehérjék felépítéséhez elengedhetetlen “tégla”, melyet ha a fenti feltételekkel együtt a tested rendelkezésére bocsájtasz, akkor eredményesen fokozhatod a hatékonyságodat és gyorsabbá teheted az izomnövelésedet.

Tartalomhoz tartozó címkék: kapszula kreatin kapszula

Keresés