Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A húzódzkodó állvány jó edzés-alapul szolgál

A húzódzkodó állvány rendszeres alkalmazásával tónusos, definiált izomzatot érhet el, ha mind a terhelés mértéke, mind az intenzitás foka megfelelő - önnek megfelelő. 

Az egyénileg kialakított edzésterv létfontosságú, mert lehetetlen globális és univerzális elvek mentén mindenkinek jót tenni. A személyre szabott struktúra nemcsak azt jelenti, hogy a kivitelezés folyamatában főszerephez jutnak az egyéni célok, és ezzel együtt a testi paraméterek, hanem azok az erősségek és gyengeségek is, amik meghatározóak az edzésmenet szempontjából. Ha minden apróságra fény derül, és ha ezek a részletek a helyükre kerülnek, akkor maximális hatékonysággal számolhat a gyakorlatok elvégzése során. Míg ha egy általánosan elkészített ütemtervet követ, akkor hamar azon kaphatja magát, hogy vagy túlságosan unalmas az edzése és ezzel együtt eredménytelen, vagy túlontúl nehéz, ami érthető módon mérsékelheti a lelkesedését, ez pedig idővel motiváció vesztéshez vezethet.

A megfelelő gépi háttér legalább annyira lényeges mint az egyéni felkészültség foka. A minőség az egyetlen olyan irányelv, aminek a preferálásával nem tehet rossz lóra, pontosabban szerkezetre. Ha nagyfokú megbízhatóság tükröződik vissza pusztán az alapanyagok milyenségéből, akkor vitathatatlanul jó gyártóra voksol, lévén minden itt kezdődik, a felhasznált anyagok paramétereinek szintjén.

A húzódzkodó állvány mutatja merre van a jó irány!

Az állvány stabilitásának köszönhetően a precízen, pontosan és helyesen kivitelezett gyakorlatok egyenesen, kanyargók és zsákutcák nélkül vezetnek az izomzat megerősítéséhez, az állóképesség növeléséhez és persze a pozitív edzésélmények átéléséhez.