Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A húzódzkodó állvány a testformáló gépek között az élen jár

A húzódzkodó állvány használata önmagában is elég lehet a felsőtest izomzatának megfelelő átmozgatására, erősítésére. 

Sőt, a multifunkcionális variációk valójában a teljes testes gyakorlatok kivitelezésében is szabad kezet adnak. A fogantyúkkal ellátott hevederek és a beépített haspad kettőse kétséget sem hagy afelől, hogy egyetlen edzőgép közbenjárásával, minden kis és nagy izomcsoport maradéktalanul felélénkíthető.

De elegendő csupán a húzódzkodásra gondolnia, mint feladatra, hiszen ez az egyszerű mozdulat bizony nem kis fejtörést okozhat. A legtöbbször a saját testsúlyos gyakorlatok keményebbek, mint a súlyokkal elvégezhető feladatok. A legfontosabb a pontos mozdulatsor elsajátítása és a hibátlan kivitelezés. Elegendő ugyanis egyetlen rossz mozdulat a sérülésszerzéshez. Ha még csak most kóstol bele a húzódzkodás világába, akkor a legjobb, ha apránként, kitámasztással veti bele magát a gyakorlásba. Idővel aztán mind az intenzitást, mind a terjedelmet növelheti, és a legvégén mindenféle külső segítség nélkül élvezheti az izmai kicsattanó erejét. Váratlan hevességgel, azonban nem érdemes belecsapnia a közepébe, mert egy részleges vagy teljes izomszakadás akár örökre véget vethet a próbálkozásoknak.

A húzódzkodó állvány stabil, stramm szerkezet, ami jól bírja a megterheléseket, ás megannyi módon kombinálható. Nem csoda, hogy ez az eszköz egyetlen konditeremből sem hiányozhat. Az húzódzkodó állvány szabadon paraméterezhető az egyedi anatómiai elvárásoknak megfelelően, így aztán ténylegesen személyre szabható edzésterv állítható össze: kompromisszumok és kényelmetlen szituációk nélkül,az eredményesség és hatékonyság jegyében.

Tartalomhoz tartozó címkék: húzódzkodó állvány padok edzőpad