Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A haspad egyszerű, de nagyszerű kondigép

A hasizom megfelelő állapota majdnem mindegyik sportban kulcsfontosságú.

 

Rengeteg módszer létezik ennek a testterületnek az edzésére. Az egyik leghatásosabb eszköz, a haspad, amely egyúttal a hátizomzat fejlesztésére is tökéletesen alkalmas.

Válasszon a kínálatunkban szereplő haspad szerkezetek közül! Nem fogja megbánni! A választékunkban található gépezetekre több éves garancia érvényes, viszont, ha a terhelhetőségüket túlhaladja az Ön testsúlya, akkor várjon még a használattal! A háttámla minden esetben állítható és többféle funkcióval is kiegészíthető a legtöbb haspad, ugyanis rögzíthető hozzájuk például lábtartó is. Egyébként a puhaborítások rendkívül kényelmesek, maga  a vázszerkezet pedig roppant strapabíró és stabil, legalábbis a terhelhetőségi értékhatárokon belül. Amennyiben webáruházunkat választja, akkor nem lesz többé szüksége konditermekbe járnia és fizetni a magas bérleti díjakat, hanem otthonában is kialakíthatja a saját edzőhelyiségét, ahová olyan edzőgépeket helyez be, amelyeket kedvel vagy, amilyenekre szüksége van. Minden bizonnyal úgy fog dönteni, hogy a haspad sem hiányozhat a kollekcióból.

Méreteit tekintve nem nagy, így bármelyik sarokba el tudja helyezni. Egy igazán praktikus hasizomerősítő gépről van szó, de sosem szabad csak és kizárólag a hasizmaira koncentrálnia, mert a hátizmok karbantartása is legalább annyira fontos annak érdekében, hogy ne alakulhasson ki sérvsérülés. Ha bármilyen kérdése merülne fel valamely termékünkkel kapcsolatban, hívja bátran szakértő ügyfélszolgálatunkat!

Tartalomhoz tartozó címkék: haspad padok edzőpad