Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A fekvenyomó pad ár nagyságának megítélése pusztán az értékek felsorakoztatásának kérdése

A fekvenyomó pad ár nem szegezi a földhöz, sőt. 

Az egyik leggazdaságosabb edzőgépről van szó, ami a piacon elérhető, hiszen nem pusztán egyetlen típusú gyakorlat elvégzéséhez biztosít stabil, stramm, megbízható közeget. Bár a legtöbben fekvenyomásra használják, ám még számtalan módon kiaknázhatóak a benne rejtőző előnyök, hiszen a teljes test átmozgatása ilyen feltételek mellett problémamentesen megoldható.

A bekerülési költség mértékének kérdése azonban így is, úgy is lényeges és megválaszolásra váró dilemma. Ha az ár/érték arány mérleget veszi alapul a döntése során, akkor megkaphatja azt a képletet, ami az adott gép esetében érvényes. Vagyis önmagában nem elegendő és nem is megtérülő pusztán az árcédulán látható összeget alapul vennie a vásárlásnál, hiszen egy gép valódi értékét az határozza meg, hogy milyen, a gyakorlatban is jól használható, pozitív tulajdonságokkal rendelkezik. Ha a felsorolás hiánytalanul megszületik, akkor következhet a mérlegelés és az összehasonlítás más edzőgépekkel. Vélhetően, amikor egy lapra emeli a különböző alternatívákat, és azok pozitív jellemzőit, akkor kikristályosodik, hogy melyik az a modell, ami ténylegesen megéri a befektetést, annak hála, hogy idővel a rááldozott pénzösszeg sokszorosát termeli vissza a “konyhára”.

A fekvenyomó pad ár, ha a fentiek alapján veszi górcső alá, akkor minimális anyagi áldozatot jelent, ami a helyesen kivitelezett feladatok nyomán érzékelhető izomfejlődés és erőnléti átalakulás örömében teljes egészében eltörpül. Mindennek tetejében, ez az eszköz számtalan kiegészítővel tehető még multifunkcionálisabbá, és univerzálisabban alkalmazhatóvá, azaz néhány kreatív ötlet és egyéb kellék közbenjárásával, maximálisan kiaknázhatja a padban rejtőző előnyöket.