Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A fekvenyomó pad ár a padlón jár!

A fekvenyomó pad ár nagyságát ön határozhatja meg azáltal, hogy a kínálatunkban megannyi típus közül válogathat, eltérő paraméterekkel és felszereltséggel. 

 

Ennek a sokoldalúságnak köszönhetően ténylegesen olyan modellel gazdagíthatja életét és sportterét, ami a leginkább megfelel egyedi elvárásainak és persze céljainak. Konditermi beszerzés esetén a multifunkciós alternatívák több szempontból is kitűnő választások, egyrészt maradéktalanul kihasználhatóak az egyes funkciók, másrészt a fentiek fényében egyetlen géptestben több edzőgépnyi előnyt sűríthet össze.

Ha otthoni körülmények közé keres ideális variánst, akkor a testmozgást illető céljai tisztázása mellett létfontosságúak a közegre vonatkozó, fizikai paraméterek. Vagyis nem mindegy mekkora hely áll a berendezés rendelkezésére. Nyilván egy ilyen pad azért igényel némi teret, viszont összességében, különösen sokszínű alkalmazhatósága miatt kis területen több gépnyi pozitívumot csoportosít össze.

Az ár kérdése önmagában mindig érdekes téma, és egyedül a számok birtokában nem hozható reális döntés a megéri, nem éri dilemmában. Az árcédulán látható összeg ugyanis csak egyetlen információ, ami értékek hiányában egyáltalán nem beszédes. Viszont ha felméri az adott termék előnyeit, tulajdonságait, akkor már komplex képet kaphat a kiszemeltről és arról, hogy vajon az adott típus mennyiben felel meg egyéni elképzeléseinek és célkitűzéseinek.

A fekvenyomó pad ár/érték arányban a legtöbbet kínálja!

Egyetlen pad beszerzésével számos testedzési formulát elsajátíthat, megannyi edzésprogramot végig csinálhat és idővel akár bővítheti is a felszereltséget, egyéb kiegészítőkkel, kellékekkel még komplexebbé téve az izmokat munkára serkentő összhatást.

Tartalomhoz tartozó címkék: fekvenyomó pad ár fekvenyomó pad