A fehérje shake segítségével ízletes gyerekjáték a protein bevitel

A fehérje shake hűséges társaddá avanzsálhat a mindennapok során, ha a kisétkezéseket vagy a testmozgáshoz kapcsolódó feltöltéseket proteinben gazdag módon próbálod megoldani. 

 

A kínálatunkban elérhető termékpaletta tagjai mind ízvilág, mind kiszerelés tekintetében széles spektrumot járnak be. Ha számodra az a praktikus, hogy egyadagos zacskókkal járod az utadat, akkor nyilván ezekből érdemes felszerelkezned. Ha viszont egyetlen ízjegy az, amit kedvelsz, akkor felesleges a beszerzést elapróznod, több kilónyival betárazhatsz belőle.

A komplex tápanyagokban gazdag por vízben és tejben egyaránt jól oldódik, különösebb erőlködés, kevergetés nélkül. Így aztán egy portartós shakerrel a táskádban gyakorlatilag bárhol megcsinálhatod a tízóraidat vagy uzsonnádat. Ha aktuálisan a szálkásítás a célod, akkor az édesség utáni vágyakozás perceit is megkönnyítheted egy-egy korty fehérjével, pláne hogy már megannyi receptet találhatsz az interneten, ahol sütemények, pudingok, krémek alapjául szolgálnak a különböző ízesítésű variációk. Tömegelésnél is kihagyhatatlan szempont a megemelt protein bevitel, mert az izmok így is, úgy is fehérjéket használnak az építkezéshez és a regenerációhoz. A fehérje shake ár/érték arányban a létező legjobb táplálék, hiszen értékes proteinnel láthatod el a szervezetedet egyéb, káros adalékok nélkül. Férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes edzés előtti, utáni kiegészítés.

Remélhetőleg napjainkban egy hölgy sem retteg attól, hogy a shake fogyasztásától beindul a túlzott izmosodás. Ha ilyen létezne, akkor az utcán csak Popeyek és Arnold Schwarzeneggerek közlekednének. A legjobb stratégia, ha mindig tartasz a közeledben egy adagot a kedvencedből, így aztán ha kopogóra veszik a szemeid a figurát, akkor gyorsan és tudatosan lerendezheted a táplálkozást.

Tartalomhoz tartozó címkék: fehérjék fehérje shake

Keresés