A fehérje diéta alakformálásod kulcsa

A fehérje diéta az az étrend, amit neked találtak ki, ha nem szeretnél koplalni, kopogó szemekkel várva a soron következő étkezést, ha nem kívánod elveszíteni megszerzett és nehezen fenntartott izomtömegedet és ha tónusos változásra vágysz, nem hirtelen bőrkifogyásra. 

 

A fehérjében gazdag táplálkozás biztosítja a sejtek, szövetek számára az építőanyagot, aminek hála az automatikus izomlebontó folyamatok nem indulnak be, ezzel védelmet garantálhatsz önmagad számára.

Az ősöktől hozott berögződést nehéz kikapcsolni, a szervezet éhezés esetén, vagyis energiahiányos állapotban azt kezdi el lebontani, aminek a fenntartása a legtöbb kalóriát és odafigyelést igényli. Kitalálod hogy mi ez? Igen, az izomzatod. Viszont ha megfelelő mennyiségű és minőségű aminosavakkal látod el a testedet, akkor a leépítés mértéke minimalizálható. Mindennek tetejében a gyomrodat is jóllakathatod, nemcsak képletesen. Egy ízletes turmix vagy éppen protein szelet megalapozhatja a tízóraidat, uzsonnádat, de akár utóvacsoraként is tekinthetsz rájuk. A diéta lényege az emelt fehérje bevitel. A kérdés már csak az, hogy milyen forrásokból biztosítod a szervezeted számára nélkülözhetetlen proteint? A húsok, halak, a tojás és a tejtermékek kiválóak, viszont érthető, ha olykor más ízekre vágysz. Mondjuk egy kis édességre. A fehérje diéta a Scitec táplálék kiegészítőivel igazán színessé és élvezetessé varázsolható.

A diet szó jelentése étrend és nem fogyókúra - sajnálatos módon a magyar nyelvterületeken inkább utóbbit értik alatta. S hogy ez miért fontos? Azért, mert a magas fehérjebevitelen alapuló táplálkozás nem egyenlő az önsanyargatással, sőt. Élvezheted az ízeket úgy, hogy közben zsírégetésre sarkallod a testedet.

Tartalomhoz tartozó címkék: fehérjék whey protein Scitec Győr

Keresés