Scitec shaker a saját ízlésedre szabva

 

Ha lelkiismeretesen követed az edzéstervedet, és arra is odafigyelsz, hogy mit eszel, akkor idővel garantáltan számíthatsz a  „jutalomra”. A tested szép lassan elkezd formásodni, izmosodni, és már egyre több elismerő pillantást fogsz kapni másoktól, ami valljuk be, igazán szívmelengető érzés.

A dolog azonban nem fog működni, ha az étkezéseid során nem viszed be a kellő mennyiségű fehérjét. Persze érthető, ha nem akarsz csirkemellet enni csirkemellel, de akkor fehérjeporokkal kell kiegészítened az étrendedet. Ahhoz pedig egy menő Scitec shaker is kell. Mert, hát kell valami, amiben összerázod ezeket vízzel vagy tejjel, lehetőleg úgy, hogy a végeredmény egy csomómentes egyveleg legyen. Mielőtt azt gondolnád, hogy ehhez nem kell shaker, megoldod te máshogy is, akkor javaslunk neked valamit: ne próbálkozz alternatív megoldásokkal! A fehérjeporok szerves tartozéka a speciális pohár vagy kulacs, ami elképesztően gyorssá és kényelmessé teszi a fehérjeitalok “összeállítását”. Igazából nagy tudomány nem kell hozzá, hiszen csak össze kell önteni a port vízzel vagy tejjel, ahogy neked jobban ízlik.

A Scitec shaker felső részén található nagylyukú szűrő gondoskodik arról, hogy a végeredmény egy igazán selymes, enyhén habos desszertital legyen, ami felér egy bűnözéssel. Persze nem az, hisz, ha csak vízzel iszod, akkor az ital tartalma 100% kiváló minőségű fehérje lesz. A kínálatunkban többféle színű és formájú Scitec shaker is elérhető, így össze tudod hangolni az egyéni ízlésvilágoddal, sőt, ha szeretnéd, akkor a hét minden napján más színűt használhatsz.

 

Keresés