Izomtömeg-Növelő Turmixok (szénhidrátot is tartalmazó formulák)

Ön itt jár: Kezdőlap > Termékek > Kategóriák >

Izomtömeg-Növelő Turmixok (szénhidrátot is tartalmazó formulák)

Tömegnövelő étrend a Scitec termékeivel

 

Valószínűleg nem a zsírt szeretnénk szaporítani magunkon a testtömegnövelő étrendünk során, hanem jobban örülnénk az izmoknak. Még a vékonyabb emberek esetében is ez igaz, bár ők szabadabban bánhatnak a szénhidráttal, mint a hízékonyabb vagy atletikusabb alkatú társaik.

Az persze való igaz, hogy a tömegnövelő étrend több kalóriát tartalmaz, mint egy átlagos, de sportolók és testépítők esetében is nagyon oda kell figyelni a bevitt makrotápanyagok arányára. Tehát a bevitt többletkalória mennyisége és minősége egyáltalán nem mindegy, hogy miből áll, ha szép sportos, izmos testalkatot szeretnél kidolgozni magadnak. A kidolgozáson is hangsúly van, hiszen nem elég csak elfogyasztani a többletkalóriát, hanem meg is kell formálnunk azokat az izmokat. Izomtömeg-növelő formuláink alapját a minőségi fehérjék és a szénhidrátok jelentik, mindegyikben más-más arányban.

A csupán szénhidrát alapú italporok a vékonyabb, nehezebben fejlődő izomzattal rendelkező sportolóknak javasoltak elsősorban, de intenzív testedzések között vagy után bárkinek ajánlható egy-egy pohár ital belőle. A normál vagy atletikusabb testalkatúak testtömegnövelő étrendje inkább a kevesebb kalóriát nyújtó fehérjékből álljon, így az ő számukra kifejlesztett turmix porok csökkentett szénhidrát tartalommal rendelkeznek.

Válaszd bármelyik izomtömeg-növelő táplálék kiegészítőnket, az ízében biztosan nem fogsz csalódni, mert arra is nagy hangsúlyt fektetett a Scitec, hogy különlegesen ízletes italporokat készítsen számodra.

Keresés