Finom és gyors megoldás a Scitec-től a fehérjével kombinált energiaszelet

 

Gyorsan bekapnál még pár falatot edzés előtt? Vagy inkább az edzés utáni lemerült energiaraktáraidat töltenéd fel azonnal? Nem szeretsz jól bereggelizni, de valami azért mégis kéne, hogy elindíthasd a napodat? Mindezen alkalmakra ajánljuk energiaszeleteinket, melyeket a fehérjéknél találhatsz meg.

A protein szeletek úgy biztosítanak energiát a számodra, hogy a magas és minőségi fehérjetartalom mellett általában alacsony cukortartalommal rendelkeznek. A tökélyre kifejlesztett ízkombinációk akár nassolásra is csábítanak, de energiaszeletről lévén szó, mindig vedd figyelembe a kalóriatartalmukat. Bár egy ebéd utáni desszertnek is kiválóak lehetnek, ráadásul értékes fehérjéik révén hozzájárulhatnak az izomzatod és a csontozatod normál állapotának fenntartásához is. Ha fogyókúrázol, az étrendedbe beépítve az energiaszeletek szintén hasznosak lehetnek számodra, mert a fehérjék hosszú ideig jóllakottságot eredményeznek, de ekkor mindenképpen az alacsony cukortartalmúak között keresgélj, melyek rostokat is tartalmaznak.

A fehérjeszeleteket a legjobb, ha edzés vagy testmozgás után fogyasztod el. Vágd zsebre kedvenc csokoládés-kávésüti, mogyoróvaj, tiramisu vagy erdei gyümölcsös ízű energiaszeletedet, hogy csak néhányat említsünk közülük, és máris indulhat a pörgés! Ha nagy rajongója vagy fehérjeszeleteinknek, akkor válaszd a gazdaságosabb kiszerelésű dobozos csomagjainkat, melyekkel hosszú időre elláthatod magadat energiával.

 

 

Keresés