Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Scitec Make a Difference Shaker 700 ml

Scitec Nutrition
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
Kapható választék:
Szín:
990 Ft (780 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Make a difference - hozz változást!

 

Tudjuk, hogy komolyan gondolod az edzést. Hogy te nem telefonozni, tereferélni jársz le a terembe, hanem keményen dolgozol. Nap mint nap azon vagy, hogy áttörd a határaidat, hogy legyőzd a legnagyobb ellenségedet – saját magadat.

Ez különböztet meg téged a többiektől, akik csak úgy „lejárnak a terembe”. Hogy neked ez több, mint időtöltés. A mindennapjaid olyan szerves részét képezi, hogy ha valami okból kihagyni kényszerülsz az edzést, elfog egy kényelmetlen érzés. Hogy valami hiányzik. Valami, ami meghatároz téged, ami minden nap űz, hajt előre, ami tartást ad a mindennapokban is.

Mert ha közénk tartozol, igenis több vagy, mint az átlag. Több vagy, mint azok, akik nem tesznek magukért, akik veszni hagyják, hanyagolják ezt a csodát, amit a mindennapokban csak úgy nevezel: a testem.

Nem félsz kilépni a komfortzónádból, nem félsz változtatni a testeden, és ezzel együtt, az életeden.

Hozzunk együtt változást! Mutassunk példát, és legyünk mi azok, akikre úgy néz a szürke tömeg: igen, bennük ott van a kitartás, bennük van az a plusz, ami megkülönbözteti őket az átlagemberektől!

A Make a difference shakerrel egyértelművé teheted az edzőteremben, vagy azon kívül is: te azok közé tartozol, akik komolyan gondolják!