Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az egészséges életmód térhódításával a rendszeres testedzésnek, a szabadidő aktív eltöltésének egyre nagyobb szerep jut. Ennek köszönhetően a fejlett ipari országokhoz hasonlóan hazánkban is folyamatosan növekszik a sportszer és fitnesz termékek iránti érdeklődés;

 

Cégünk a Fitness Forever Kft. az erőnlét javításához, a fitneszhez és még számos sporthoz kapcsolódó terméket forgalmaz. 2003 óta működő üzletünk az egykori Arnold Gold Sport üzletláncból vált ki. Megtalálhatók nálunk az otthoni és edzőtermi fitnesz gépek, kardió gépek és még ezernyi dolog.

 

Képviselt márkáink

Olyan világmárkákat kínálunk Önnek, mint a Powertec Fitness, BH Fitness, Kettler, Tunturi, NordicTrack, Finnlo, Body Solid, Steelflex, Concept stb.

 

Powertec Fitness

2015 óta hivatalos forgalmazói vagyunk a Powertec Fitness márkának Magyarországon. A Powertec márka Dél-Kaliforniai székhelyű, megtalálható az Egyesült Államokban, Ázsiában és Európában is.

Innovatív erősítő gépek teljes sorozatát tervezi és gyártja, otthoni és kiskereskedelmi használatra. 

A Powertec márkát azoknak ajánljuk, akik edző termi minőségű gépeket keresnek otthoni felhasználásra, melyek testre szabhatók, bővíthetők különböző opciókkal, így lehetőséget biztosítanak az otthoni edző termi minőségű edzésre.

 

Szolgáltatásaink

Otthoni és létesítményi edzőtermek tervezése, kivitelezése.

 

Nem tudja, milyen gép lenne ideális az Ön számára alakja formálására, kondíciója javítására?

Mi segítünk! Írjon e-mail címünkre!