Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NordicTrack T7.5S futópad

Nordictrack
579.000 Ft
549.000 Ft (432.283 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
  • iFIT kompatibilitás
  • Több mint 50 edzés
  • Állítható dőlésszögű érintőképernyő
  • Állítható rugózat
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
SCITEC NUTRITION
Magyar Olimpikonok hivatalos táplálékkiegészítője
579.000 Ft
549.000 Ft (432.283 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%

Leírás és Paraméterek

NordicTrack T7.5S futópad

 

Jó felszereltség, kiváló rugózat kedvező ár!
Élvezze a futás sokszínűségét a NordicTrack T7.5 futópadon ahol az iFit kompatibilitása végtelen változatosságot kínál a futásához.
Az új állítható Flexselect™ futófelület kialakítás csökkenti minden lépés hangját és megfelelő védelmet biztosít az ízületek számára. A kényelmes mozgást tovább növeli az állítható erősségű ventilátor és a beépített hangszórók.

 

Érintőképernyős kijelző (7” Color Touch-Screen Display): Csatlakozzon az otthoni WIFI hálózatára futópadjával. A 7" színes kapacitív kijelző a futás legfontosabb statisztikáit tartalmazza,  motivációt biztosít az edzés monotonitásának elkerülése érdekében. Az integrált iFit technológiával testreszabott edzéseket készíthet, melyeket nyomon követhet és elemezhet, a Google Maps segítségével edzési útvonalakat tervezhet miközben felfedezheti a világot.

 

Motorteljesítmény: 3 CHP folyamatos és 5 CH maximális teljesítményű hajtómotorral ellátott modell.
Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely hosszantartó élettartamot, csendes és egyenletes működést biztosít a futópadnak.
A beépített DurXTM motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy strapabíró ventilátor lett rá felszerelve.

 

Dőlésszög: 0% - 12% (1-TouchTM): Állítsa be illetve változtassa meg a dőlésszöget egy gomb megnyomásával, így nem csak 0,5%-os lépsekként lehet szabályozni azt.

 

SPACESAVER® DESIGN WITH EasyLift™ Assist: Egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot az új SpaceSaver funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet. A SpaceSaver márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, ha nem használjuk őket. A futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLiftTM Assist emelőkar segítségével.

 

Flexselect rezgéscsillapító rendszer:  Állítsa be a FlexSelect párnázati rendszert az önnek legmegfelelőbb futási opció érdekében. A FlexSelect rendszer lehetőséget ad arra, hogy lágyítsa a futófelületet az ízületekre gyakorolt ​​hatás csökkentése érdekében, vagy szilárdabbá tegye a „valós” utcai futás élmény eléréséhez. A rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Állítható rezgéscsillapító rendszere magasfokú védelmet biztosít az ízületek számára.

 

iPod IN-BUILT Sound System: Csatlakoztassa az iPod* vagy MP3-lejátszóját a konzolaljzathoz, hogy motivált maradjon edzései közben. Állítsa be a beépített 2 hüvelykes hangszórók hangját a gyors állító gombok segítségével.
*Az iPod az Apple Inc. védjegye, az USA-ban és más országokban bejegyzett védjegy. Az iPod nem tartozék.

 

Beépített ventilátor (AutoBreeze Workout Fan): Halk, akár a suttogás – a beépített kettős ventilátor az edzésprogram sebességének megfelelően automatikusan változtatja a légáramlás erősségét, de kívánság szerint manuálisan is beállítható a ventilátor működésének az erőssége. Ez az innovatív technológia segít megtalálni az edzéshez szükséges legmegfelelő hőmérsékletet, így segítve a  koncentrációt.

 

Nagyméretű 1,9" görgők (Precision Machined Rollers):  Tökéletesítésre kerültek a görgők, amelyek egyike a három fő futópad meghajtó rendszerének, a motor és a futószőnyeg mellett. A 1,9 hüvelykes precíziós módszerrel megmunkált és kiegyensúlyozott Non-flex hengerekkel és a legmagasabb minőségű csapágyakkal a Nordictrack T7.5S az egyik legtökéletesebb futópad. A nagy teherbírású, acélgörgők két pályán dinamikusan mozognak és ezáltal egyenletesebb, csendesebb és hosszan tartó teljesítményt biztosítanak.

 

Sebesség: 0-22 Km/h (1-TouchTM): Módosítsa a futószőnyeg sebességét a konzolról egy gomb megnyomásával 0 és 22 km/h tartományban, így nem csak 0,1 km/h -ként lehet szabályozni azt.

 

Futófelület: 51 cm x 152 cm: Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyeg. Az aszfalton vagy futópályán történő futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! A futószalag már gyárilag síkosított, így a futópad összeszerelése után azonnal használatba is lehet azt venni.

 

Maximális terhelhetőség: 125 kg: A futópadot nagy és hosszan tartó terhelésre tervezték, de a 125 kg felhasználói testsúlyt komolyan kell venni! Ne használja a futópadot ennél nehezebb személy!

 

Edzésprogramok: Válasszon a folyamatosan frissülő edzésprogram közül, hogy mielőbb elérje a kívánt eredményt. A futószőnyeg sebessége és a futófelület dőlésszöge automatikusan változik a program jellegétől függően. Az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.

 

EKG Grip Pulse pulzusmérés: A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint időnként megfogni a konzol markolatába  beépített fémérzékelőket. Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

 

Garancia: 2 év