Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matrix Endurance professzionális lépcsőzőgép LED kijelzővel

Matrix
Elérhetőség: Előrendelhető
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon

Leírás és Paraméterek

Matrix Endurance professzionális lépcsőzőgép LED kijelzővel

A Matrix Endurance professzionális lépcsőzőgép LED kijelzővel egyedülálló lépcsőzőgép. Maga a márka már számtalan fitneszteremben bizonyított világszerte, így joggal mondhatjuk, hogy a világ egyik legismertebb és legelismertebb márkája. A természetes és élénkítő edzéshez kiváló lépcsőzési élményt nyújt kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Az Endurance lépcsőzőgép ideális az erőforrások maximalizálásához. Intelligens, nagy teherbírású kialakítás biztonságos, stabil edzést biztosít a tagoknak, és kiáll a nehéz körülmények között is. Ellenállási rendszere hybrid generátorral működtetett. Hajtásrendszere karbantartásmentes szíjhajtásos.  Szervizelése is egyszerű, minimálisra csökkentve az állásidőt. 

Az előre beállított alacsony, közepes és magas intenzitási szintek lehetővé teszik a résztvevők számára, hogy azonnal alkalmazkodjanak a programozási változásokhoz. Lépcsőzetének kialakítása minden felhasználó számára biztosítja a kellemes és eredményes edzést. 12 nyelvű konzoljában 9 programmal  találkozhatunk, melyek színesebbé és motiváltabbá tehetik edzéseinket.

LED kijelzővel rendelkezik,amelyhez gyakorlatilag bárki csatlakozhat  és élvezheti a kezelőfelület egyszerű navigációját. Tedd gördülékenyebbé és kifizetődőbbé a csoportos edzést  LED-konzolunkkal! A kezelőfelület könnyen navigálható, az intelligens funkciók pedig segítik a résztvevőket minden korosztálytól és szakasztól függetlenül, hogy szinkronban maradjanak az oktatói jelzésekkel.

Amennyiben kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk! Otthoni és stúdió használatra is egyaránt ajánlott – panziók és hotelek közkedvelt modellje!

Garancia: 2 év általános és 10 év vázszerkezet garancia

Edzésmódok Manuális, Hegyi program, Intervallum, Zsírégetés, Pulzus kontrollált, Fitness teszt (Sub-Maximal Test, WFI Test, CPAT), Watt program
Ellenállási fokozatok 30
Méret 161 x 103 x 218 cm
Nettó súly 117 kg
Max terhelhetőség 182 kg
Bruttó súly 133 kg
Pulzusmérés Bluetooth mellöves pulzusmérési lehetőséggel ellátott (az öv nem tartozéka a gépnek)
Egyéb 36 cm-es lépéshossz,
Felhasználási környezet Professzionális-Közösségi
Megmozgatott izomcsoportok Láb