Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Matrix Endurance elliptical PREMIUM LED kijelzővel

Matrix
Elérhetőség: Előrendelhető
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon

Leírás és Paraméterek

Matrix Endurance elliptical PREMIUM LED kijelzővel

 

A Matrix Endurance elliptical PLED kijelzővel kiváló minőségű elliptikus gép. Amerikában a fitness termek közkedvelt márkája, mely már Európában és más földrészeken is több teremben megtalálható.Ideális bármilyen intenzitású edzéshez, alacsony terhelésű gyakorlatokat kínál minden felhasználó számára. A szabadalmaztatott felfüggesztés minimálisra csökkenti a zajt és a súrlódást, meghosszabbítva a termék élettartamát, miközben az állandó gyorsulás és a kifinomult ergonómia minden mozdulatot simává és természetessé tesz. Generátoros meghajtással rendelkezik, melynek segítségével a terméket megkötések nélkül helyezheti el tetszőlegesen, mert nem kell áram hozzá!

A PLED kijelző, folyamatos visszajelzést ad az aktuális edzési adatokról. A kezelőfelület könnyen navigálható, az intelligens funkciók pedig segítik a résztvevőket minden korosztálytól és szakasztól függetlenül, hogy szinkronban maradjanak az oktatói jelzésekkel. Az egyérintéses sebesség- dőlés- és ellenállásvezérlők megkönnyítik a résztvevők számára, hogy gyorsan beállítsák kihívási szintjüket az oktatói utasítások követésére.
Kényelmes 53 cm-es lépéshosszal bíró igényes elliptikus gép, teherbírása 182 kg. Kéz illetve telemetrikus pulzusmérésre is alkalmas.

 

Otthoni és stúdió használatra egyaránt ajánlott!

Garancia: 2 év

Maximális terhelhetőség 182 kg
Kijelző PLED
Edzésmódok Manuális Intervall ( hegyi intervall program és véletlenszerű intervall program), Cél programok (idő, távolság, kalória), Multi FX program (teljesítmény, kitartás), Pulzus
Pulzusmérés Kézpulzus-mérő rendszerrel és mellöves pulzusmérési lehetőséggel is ellátott (az öv nem tartozéka a gépnek)
Ellenállási fokozatok 30
Watt program Igen
Fékrendszer JID Hybrid Generátor
Pedál ellenállás 5-705 Watt
Ergométer Igen
Energia ellátás Szénkefe mentes generátor
Lépéshossz 53,3 cm
Méret 178 cm x 74 cm x 174 cm
Nettó súly 148 kg
Bruttó súly 184 kg
Egyéb Szállítógörgők, Tablettartó