Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

iFIT Live Wifi modul 1 éves tagsággal

Nordictrack
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Raktáron

Az iFIT LIVE egy olyan új fitnesz technológia, melyben vezeték nélküli kapcsolat hozható létre az internet és az otthoni fitnesz eszköz között.

POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
SCITEC NUTRITION
Magyar Olimpikonok hivatalos táplálékkiegészítője
29.900 Ft (23.543 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

iFIT Live Wifi modul Az iFit Live™ egy olyan új fitnesz technológia, mellyel vezeték nélküli kapcsolat hozható létre a www.ifit.com weboldal és az otthoni fitneszeszköz között.

Az iFit Live™ alkalmassá teszi a fitneszgépet egy virtuális edzésre bármely városban, a Google Maps segítségével. Önnek csak ki kell választania hol szeretne edzeni, legyen az például Párizs, vagy akár Sydney! Az adott város terepviszonyait a futópad dőlésszöge, vagy az elliptikus tréner nehézségi fokozata automatikusan fogja követni, Önnek csak a városban kell gyönyörködnie böngészésre alkalmas készülékén (laptop, okostelefon stb).

Az új iFit Live™ interaktív fitnesz technológia működéséhez szükséges egy WIFI modul, mellyel létrehozható a vezeték nélküli internetes kapcsolat, és természetesen a fitneszgépnek is kompatibilisnek kell lennie.

Az iFit Live™ szolgáltatás a www.ifit.com weboldalon történő regisztrációt követően 1 évig érvényes, a tagság évente meghosszabbítható.