Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BH Fitness i.TFB Dual szobakerékpár

BH Fitness
369.000 Ft
349.000 Ft (274.803 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
369.000 Ft
349.000 Ft (274.803 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 5%

Leírás és Paraméterek

 

BH Fitness i.TFB Dual szobakerékpár

 

100% természet, 100% egészség és 100% Fitness!

 

A BH Fitness i.TFB Dual egy igazi, erőteljes, teljesen stabil pedálozást biztosító szobakerékpár intenzív edzésekhez. ÚJ "Easy Access" csökkentett magasságú, ergonomikus kialakításának köszönhetően könnyebb fel- és leszállást és egyszerűen hozzáférést biztosít. XXL megerősített szerkezet, nagy stabilitást nyújt intenzív edzések alatt is. BH Fitness által kifejleszetett Electromagnetic fékrendszer, mely 24 intenzitási szint szabályozást biztosít, így eleget tesz a különböző edzési igények kielégítésének.

A BH Fitness TFB Dual kényelmes, egyenletes és természetes mozgást biztosít, köszönhetően az nagy méretű, 14 kg-os lendkerekének és csúszásmentes pedáljának köszönhetően intenzív használat közben is. Legjobb választás a kezdők, haladó és otthoni fitness rajongók számára, hogy fejlesszék erőnlétüket és tudásukat. Üdvözöljük a BH Fitness i.Concept világában ahol az egészség és a szórakozás eggyé válik. Az i.Concept a BH FITNESS által kifejlesztett új koncepció: 100%-ban interaktív, 100%-ban motiváló, és 100%-ban egészséges. A BH Fitness Dual termékek tervezésének köszönhetően a jövő fitneszgép tecnológiája ötvöződik a multimédiás szórakozással és az egészséges mozgással.

ÚJ! Dual i.Concept szórakoztató alkalmazásokkal és motiváló fitness edzésekkel. Élvezze és fedezze fel a számos rendelkezésre álló egyéni és közösségi edzés alkalmazást okostelefon vagy tableten keresztül (Bluetooth modul USB csatlakozóval). Legújabb kompatibilis applikációk: BH by Kinomap, Run on Earth, Webathletics, FitConsole, PedalMonitor és CycleRush 2. Edzés közben a megfelelően beállított edzésprogram melett élvezheti az összes Apple vagy Android alkalmazást: chatelhet, szörfözhet az interneten, ellenőrizheti az e-mail-ket, olvashat e-könyveket, online boltban vásárolhat, letölthet új alkalmazásokat, videót, televíziót vagy mozi műsorokat nézhet, stb.

A BH Fitness Dual készülékek kompatibilis az iOS és Android okostelefonok és tablet készülékekkel Bluetooth vezeték nélküli technológián keresztül.

BH Fitness i.TFR Ergo H650I

Használhatóság

Rendszeres intenzív otthoni használatra Legjobb választás a kezdők, haladó és otthoni fitness rajongók számára, hogy fejlesszék erőnlétüket és tudásukat.

Ellenállás állítás

Mágnesfékes 24 fokozatbann állítható ellenállás Karbantartást nem igénylő. Csendes, sima szíjhajtásos kialakítás. Egyenletes pedálozási rendszer.

Kijelző

LCD monitor 12 előre beállított programmal 24 intenzitási szint Segítik célkitűzéseink megvalósítását. A különböző program variációi változatos edzés élményt adnak otthoni tréningekhez. Intenzív program a stressz csökkentésére. Megjelenítve: idő, sebesség, távolság és kalória.

Programok

  • HRC pulzus kontroll edzés (4db) Szívritmus szabályozás pulzus által vezérelt programmal. Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez. Automatikusan szabályozza az intenzitási szintet edzés közben.

  • Recovery teszt (RT) Fizikai forma ellenőrzése egyszerűen és könnyedén.

  • Watts Program (SWR: 10-350 Watt) Autómatikusan tartja az előre beállított teljesítményt. Ideális rehabilitációs célokra.

  • Random program (RP) Kényelmes , a gép által kiválasztott véletlenszerű programok minden egyes alkalommal.

  • Egyéni profilok ( uPrg ) - 5 db Szabadon szerkeszthető program lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kialakítsa saját edzés profilját.

Mágneses fékrendszer

Biztosítja a sima, csendes teljesítményt. Nagyon kevés karbantartást igényel.

Ergonomikus kormány

Kényelmesebb és intenzív használatra.

Pulzusmérés

Kormányba integrált és vezeték nélküli mellkasi öves pulzusmérés (nem tartozék) 5 kHz rádiófrekvenciás Lehetővé teszi a kényelmes, nagy intenzitású, pulzuskontrollált edzést a monitoron, vagy a pulzusmérő övvel mobil eszközön.

Vázszerkezet

Masszív megerősített váz Forgórészeknél nagy teherbírású csapágyak, csúszásmentes pedálok. Nagy terhelhetőség.

Ülés

XXL anatómiai nyereg vízszintes és függőleges állíthatósággal A kényelmes és egészséges mozgás érdekében. Mindenki megtalálhatja magának a helyes ülés pozíciót.

Pedál

Bebújtatós súlyozott pedálok Standard bujtatós kosaras kialakítás a magasabb hatásfok érdekében.

Szállítógörgők

Elhelyezése és mozgatása kerekeken Könnyen mozgatható otthonunkban.


Palack tartó

Nagyon hasznos a hosszú edzések során. 


 

Garancia: 3 év általános otthoni használatra