Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BH Fitness LK5200 professzionális evezőgép

BH Fitness
690.000 Ft (543.307 Ft + ÁFA)

Professzionális evezőgép, 170 kg teherbírással!

POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
SCITEC NUTRITION
Magyar Olimpikonok hivatalos táplálékkiegészítője
690.000 Ft (543.307 Ft + ÁFA)

Leírás és Paraméterek

 

BH Fitness LK5200 professzionális evezőgép

 

A BH Fitness LK5200 16 nehézségi szinttel felszerelt levegős rendszerrel van kialakítva. Ez a piacon egyedülálló légellenállású hajtás, amelynek ellenállását a húzókarron található vezérlő segítségével kezelni, anélkül, hogy a monitor kijelzőjéhez kellene közel hajolni. A  BH Fitness LK5200 kevesebb helyet foglal el a szokásosnál, és kevés karbantartást igényel.

HIIT Program:

HIIT (High Intensity Interval Training) BH Fitness által kifejlesztett új edzési koncepció, mely személyi edzők, intenzív edzéshez, egyénre szabott tanácsadást biztosítanak. Csak 24 perc naponta, mely 12 perc kardio és 12 perc alakformáló edzésből áll. Így nem csak növelhető az aerob kapacitás, de nagymértékben segítheti a zsírégetést, javíthatja az állóképességet és fokozza az izomtömeget. Napi 24 perc, 3 nap/hét, 10 héten át.

Bővebben: http://www.hiitbybh.com 

Ellenállás:

Légellenállás + mágneses ellenállás, hogy természetesebb és egyenletes mozgást biztosítson. Lendkerék kialakítása minimálisra csökkenti a zajokat, erősíti a légáramlást és a sima húzást biztosít.
A lendkerék egy kétoldalas fedél által fedett ventilátor kialakítású, koncentrikus lyukakkal, amelyek segítenek szellőzését és hűtését, és ellenállást biztosít minden egyes evezéshez.

Állítható talpak:

Új állítható talp rendszer, amely tökéletesen illeszkedik minden felhasználó láb méretéhez. Túlméretezett lábtartók, amelyek nedvtaszító kialakítással és csúszásmentes gumi felülettel

Vázszerkezet:

Sín: 4 acél csapággyal, gumírozott alumínium felülettel, rozsdamentes acél burkolattal, lágy és csendes mozgású üléssel.  Az egy darab csőből készült szerkezet, amely nagyobb stabilitást és tartósságot biztosít. 

4 állítható láb a legmagasabb stabilitást biztosít bármely felületen. Csúszásmentes és nem abszorbens gumitömítéssel, ellenáll a törésnek és a baktériumoknak.

Szállítókerekek a gyors és egyszerű szállításhoz. 

Ergonomikus ülés:

Az ülés anatómiai szerkezete, kényelmesebb testmozgást és rögzített  testtartást biztosítson evezés közben.

Oscilláló pedálok:

Követi az evezés során a láb természetes mozgását. Fejlesztett lábtartók, amelyek bármely felhasználó méreteihez igazíthatóak. 

Monitor:

Ahhoz, hogy mindig alkalmazkodni tudjon a felhasználók típusához és edzési nehézségéhez, gondosan kidolgozott, könnyen használható és értelmezhet programokat kínál az elvárásoknak való megfelelés érdekében.

  • 12 előre beállított profi összesen
  • 111 különböző edzésszinttel
  • HRC és Race programmal

A képernyőn megjelenő információk:

  • Idő
  • Távolság
  • SPM (húzás / perc)
  • Összes húzás
  • Watt, Idő / 500 m
  • Kalória
  • Pulzusérték

 

Garancia:
Otthoni felhasználás esetén: 
3 év

Közületi és edzőtermi felhasználás esetén: 2 év

 

Concept2 D modell PM3 kijelző

Szállítás alatt
479.900 Ft

Concept2 E modell

Szállítás alatt
539.900 Ft