Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BH Fitness Artic Comfort háttámlás szobakerékpár

BH Fitness
269.000 Ft
249.900 Ft (196.772 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7%
Kiváló minőségű, teljesen stabil pedálozást biztosító otthoni háttámlás kerékpár rendszeres használathoz.
POWERTEC FITNESS
Amerikai márka, melyben még egy vásárlónk sem csalódott
TÖBB MINT 20 ÉV TAPASZTALAT
Megbízható márkák egy weboldalon
269.000 Ft
249.900 Ft (196.772 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 7%

Leírás és Paraméterek

BH FITNESS ARTIC COMFORT HÁTTÁMLÁS SZOBAKERÉKPÁR

 

A BH Fitness Artic Comfort kiváló minőségű, teljesen stabil pedálozást biztosító háttámlás szobakerékpár rendszeres otthoni használatra tervezve.  Nyitott váz kialakítása könnyebb fel- és leszállást és egyszerűbb hozzáférést biztosít.

Könnyen kezelhető monitor:
Segít a célkitűzések megvalósításában. Könnyen használható konzol előre beállított programokkal és a megfelelő otthoni edzéshez szükséges funkciókkal. Válasszon az előre beállított 12 edzésprogram közül vagy használja a 24 intenzitási szint egyikét.

Anatómia háttámla:
A háttámlát úgy tervezték, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsa. Kialakításának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a hát formájához és nem engedi át az izzadságot sem.

Könnyű és egyszerű használhatóság:
Nem csak az ülés távolságát de a kormány dőlésszögét is könnyedén belehet állítani. Nyitott váz kialakítása könnyebb fel- és leszállást és egyszerűbb hozzáférést biztosít.

Kényelem és teljesítmény:
Halk, akár a suttogás – mágneses ellenállás állításának köszönhetően. A BH által kifejlesztett mágneses fékrendszer gyorsan és halkan biztosítja az edzéshez megfelelő hajtási ellenállást. Erős és bordázott Poly-V szíjhajtásnak köszönhetően az Artic Comfort nem igényel karbantartást, a pedálozás sima és csendes működést biztosít otthonában.

Egyenletes mozgás:
A BH Fitness Artic Comfort kényelmes, egyenletes és természetes mozgását a 8 kg-os lendkerék és a csúszásmentes pedálok biztosítják. Súlyozott, állítható rögzítő szíjas pedál, csúszásmentes felülettel van ellátva. Ez lehetővé teszi, minden felhasználó számára, hogy biztonságosan rögzítse a lábát a megfelelő intenzitású edzés érdekében.

HRC pulzus kontroll edzés:
Pulzus által vezérelt programok. Ideális az optimális szív- és érrendszer kialakításához és erősítéséhez. Automatikusan szabályozza az intenzitási szintet edzés közben.

Elhelyezése és mozgatása kerekeken:
Könnyedén mozgathatja otthonában a váz elején található szállító kerekek segítségéve.

Terhelhetőség::
Hosszú élettartalomra tervezve. Forgórészeknél erősebb csapágyak, csúszásmentes pedálok. 120 kg-os maximális terhelhetőség.

 

Garancia: 2 év általános garancia otthoni felhasználásra.