Az izomnövelő szerek bedurrantják az izomépítés motorját!

Az izomnövelő szerek bedurrantják az izomépítés motorját! Az izomnövelő szerek olyan kombinált formulák, amik fehérjéket és szénhidrátokat tartalmaznak, az ideális izomfejlődés érdekében. 

 

Hiszen mi kell ahhoz, hogy Popey is megirigyelje bicepszed körméretét? Egyrészt spenót. Na jó, mégsem, bár zárójelben hozzátartozik az igazsághoz, hogy ebben a zöld leveles növényben magas a növényi protein tartalom, szóval ha szereted, akkor bátran rágcsálhatod.

De visszatérve a kiindulási kérdéshez: az optimális, azaz testre (fizikai adottságokra) szabott edzéstechnikán és tudatosan összeállított étrenden kívül nélkülözhetetlen egy komplex táplálék kiegészítő, ami a fehérjék beépülését szénhidrátok hozzáadásával segíti. A folyamat roppantul egyszerű: testedzés során kihozod magadból a maximumot, az izmaid mikrosérüléseket szenvednek el a megerőltetéstől, így az edzőtermet hátrahagyva azonnal munkához lát a tested, hogy helyreállítsa a rendet. A sérüléseket meggyógyítja és az izomrostokat megvastagítja annak érdekében, hogy legközelebb ne történhessen semmiféle baleset. Azaz az izmaid a terhelés eredményeként mind vastagabbá válnak, ellenállóságuk jeleként. Az építkezéshez két alapanyag szükségeltetik: fehérje, amit téglaként is elképzelhetsz és szénhidrát, ami maga a habarcs. Egy kimerítő edzésmunka után gyorsan felszívódó ch-ra kell alapoznod az étkezésedet és emelt fehérjebevitelre. Így kihozhatod tested öngyógyító folyamatából a maximumot. Az izomnövelő szerek önmagukban, megfelelő testedzés és étrend nélkül nem képesek csodát tenni.

Viszont ha optimális körülményeket biztosítasz az izomépítés számára, akkor az igényeidhez idomuló formula közbenjárásával megduplázhatod a hatékonyságodat, felgyorsítva ezzel az izmosodás látványos folyamatát.

Keresés