Leírás és Paraméterek
ANABOLIC WHEY
Az „ANABOLIC WHEY” ultraszűrt tejsavófehérje-koncentrátumok (amelyek tartalmaznak laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunoglobulin fehérjefrakciókat), tejsavófehérje-izolátumok és teljes tejfehérjék megtervezett keveréke. Hozzáadtunk továbbá glutamint és taurint, az emberi testben két nagy arányban fellelhető aminosavat.
A tejfehérjék – főleg a tejsavófehérje – kétségkívül a legnépszerűbb testépítő-fehérjék. Emellett, a legmagasabb minőségű fehérjeforrások közé tartoznak. Az étrendben szereplő fehérje tápanyag-hasznosulási hatékonyságát a legtöbb esetben úgy határozzák meg, hogy megbecsülik, mennyi nitrogén szívódik fel és marad meg a testben az adott fehérjéből, tehát mennyire képes a napi nitrogén-veszteséget pótolni. A Nettó Fehérje Hasznosulás (NPU- Net Protein Utilisation) azt mutatja, hogy az elfogyasztott nitrogén-mennyiség hány százaléka marad meg a testben, a Biológiai Érték (Biological Value – BV) pedig a felszívódott nitrogén- mennyiséghez viszonyítja a megtartott nitrogént. A Biológiai Érték az NPU-tól és az emészthetőségtől függ. A tejsavófehérjének jó emészthetősége és aminosav-összetétele van, ennél fogva Biológiai Értéke kiváló, olyan étkezési fehérjeforrásokhoz hasonlítva, mint a hús, hal, tojás vagy szója.
Az „anabolikus” egy fiziológiai szakkifejezés az olyan anyagcsere-folyamatokra, amelyek során a test valamit felépít. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz, ennél fogva az Anabolic Whey hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint a normál csontok fenntartásához is.*
A tejből származó fehérjék ún. teljes fehérjék, mivel ellátják a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat, (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin) amelyek bevitele létfontosságú, mivel ezen aminosavakat a test nem képes előállítani. Az ANABOLIC WHEY kálciumot is tartalmat, ami hozzájárul a normál energia-termelő anyagcsere-folyamatokhoz, a normál izomműködéshez és neurotranszmisszióhoz, illetve a csontok normál állapotának fenntartásához.is.
* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.
Adagolási javaslat
Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) Anabolic Whey port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal. A termék fogyasztható az étkezés fehérjetartalmának növelésére, vagy önmagában is.
Figyelmeztetés
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó!Ízek
900 g: banán, eper, csokoládé-mogyoró, csokoládé, vanília2300 g, 4000 g: csokoládé, vanília
Kiszerelés
900 g – 30 adag, 2300 g – 76 adag, 4000 g – 133 adag
Tápanyagtartalom:
1 adag: 30 g (¾ adagolókanál) | ||||||||||
Banán | ||||||||||
100 g-ban | RI%* | 30 g – 3/4 adagolókanál | RI%* | 100 g-ban | RI%* | 30 g – 3/4 adagolókanál | RI%* | |||
Energia | 1596 kJ | 19% | 479 kJ | 6% | Szénhidrát | 12 g | 5% | 3.5 g | 1% | |
380 kcal | 114 kcal | amelyből cukrok | 11 g | 12% | 3.4 g | 4% | ||||
Zsír | 6.0 g | 9% | 1.8 g | 3% | Fehérje | 70 g | 140% | 21 g | 42% | |
amelyből telített zsírsavak | 2.4 g | 12% | 0.72 g | 4% | Só | 1.3 g | 22% | 0.39 g | 7% | |
NRV%** | NRV%** | NRV%** | NRV%** | |||||||
Kálcium | 667 mg | 83% | 200 mg | 25% | „Extra Amino Mátrix” | 2167 mg | 650 mg | |||
Kreatin-monohidrát: 250 mg, L-glutamin: 200 mg, taurin: 200 mg | ||||||||||
Csokoládé | ||||||||||
100 g-ban | RI%* | 30 g – 3/4 adagolókanál | RI%* | 100 g-ban | RI%* | 30 g – 3/4 adagolókanál | RI%* | |||
Energia | 1583 kJ | 19% | 475 kJ | 6% | Szénhidrát | 10 g | 4% | 3.0 g | 1% | |
377 kcal | 113 kcal | amelyből cukrok | 6.3 g | 7% | 1.9 g | 2% | ||||
Zsír | 6.3 g | 9% | 1.9 g | 3% | Fehérje | 70 g | 140% | 21 g | 42% | |
amelyből telített zsírsavak | 2.8 g | 14% | 0.83 g | 4% | Só | 1.4 g | 23% | 0.43 g | 7% | |
NRV%** | NRV%** | NRV%** | NRV%** | |||||||
Kálcium | 667 mg | 83% | 200 mg | 25% | „Extra Amino Mátrix” | 2167 mg | 650 mg | |||
Kreatin-monohidrát: 250 mg, L-glutamin: 200 mg, taurin: 200 mg | ||||||||||
ÖSSZETEVŐK
Csokoládé: Tejsavófehérje-koncentrátumok (emulgeálószer: szójalecitin), amely laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunglobulin fehérje frakciókat tartalmaz; tejfehérje-koncentrátum, zsírszegény kakaópor (10-12%), sűrítőanyag: xantán gumi; dextróz, csokoládé aroma, nátrium-klorid, kreatin-monohidrát, L-glutamin, taurin, édesítőszerek: aceszulfám-K, szukralóz; tejsavófehérjeizolátum (emulgeálószer: szójalecitin)
Csokoládé- mogyoró: Tejsavófehérje-koncentrátumok (emulgeálószer: szójalecitin), amely laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunglobulin fehérje frakciókat tartalmaz; tejfehérje-koncentrátum, zsírszegény kakaópor (10-12%), sűrítőanyag: xantán gumi; aromák: csokoládé, mogyoró; kreatinmonohidrát, L-glutamin, taurin, édesítőszerek: aceszulfám-K, szukralóz; dextróz, tejsavófehérjeizolátum (emulgeálószer: szójalecitin)
Eper: Tejsavófehérje-koncentrátumok (emulgeálószer: szójalecitin), amely laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunglobulin fehérje frakciókat tartalmaz; tejfehérje-koncentrátum, dextróz, sűrítőanyag: xantán gumi; eper aroma, kreatin-monohidrát, színezék: beetroot red; L-glutamin, taurin, édesítőszerek: aceszulfám-K, szukralóz; tejsavófehérje-izolátum (emulgeálószer: szójalecitin), savanyúságot szabályozó anyag: citromsav monohidrát.
Vanília: Tejsavófehérje-koncentrátumok (emulgeálószer: szójalecitin), amely laktoglobulin, laktoferrin, laktalbumin és immunglobulin fehérje frakciókat tartalmaz; tejfehérje-koncentrátum, dextróz, sűrítőanyag: xantán gumi; vanília aroma, kreatin-monohidrát, L-glutamin, taurin, édesítőszerek: aceszulfám-K, szukralóz; tejsavófehérje-izolátum (emulgeálószer: szójalecitin)