Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

A vibrációs gép kezeskedik a regenerációról!

A kemény edzést követő regenerálódás ugyanolyan lényeges (ha nem fontosabb), mint a testmozgással töltött idő. A vibrációs gép ebben a szakaszban nyújthat hathatós támogatást a szervezet számára. 

Bár sokan hajlamosak egyfajta masszírozó eszközként definiálni, ám funkcionalitását tekintve jóval többről van szó. Az izomlazítás, átmasszírozás mellett az extra vibráció formálja is a testet, vagyis tónusosabbá varázsolja az izomzatot, és segít a narancsbőr elleni küzdelemben.

Tény, hogy a narancsligetek kialakulása nagyrészt a helytelen táplálkozásnak köszönhető, ám fizikailag is sokat lehet tenni azért, hogy a látvány (és érzet) mind ruganyosabbá és egészségesebbé váljon. Az izomcsoportok komplex megdolgoztatásán felül a vibrációs mozgás fokozott oxigénfelvételre serkenti a sejteket, ezzel beindítva a zsírégetési folyamatokat, felpörgetve az anyagcserét, elősegítve nemcsak az alakformálást, hanem adott esetben a súlyvesztést is. Az edzőgép eredményesen alkalmazható edzés előtt és után is, mivel a merev izmokat kilazítja, a sérült ízületeket kíméletesen átmozgatja. Bár sokan úgy gondolják, hogy a vibrációs gép használata korhoz, nemhez vagy állapothoz kötött, valójában bárki alkalmazhatja, orvosi szabályozás nélkül. A látványos és érezhető eredmény érdekében hetente többször érdemes élni a vibráció adta előnyökkel.

A rendszeresség hamar meghozza testformáló gyümölcsét. A kínálatunkban kapható gépek kivétel nélkül magas minőséget testesítenek meg: egyszeri beruházással évtizedekre pontot tehet a beszerzés végére úgy, hogy az örömteli és sikeres alkalmazásnak hála a befektetése sokszorosan megtérülhet!