A vegán fehérjepor remek döntés!

A vegán fehérjepor, mint igény nem olyan régen jelent meg a piacon, ám amennyire váratlanul tűnt fel, annyira magával sodorta az embereket.

 

Mind többen és többen vágyakoztak olyan proteinpótló shake után, ami nem tartalmaz állati fehérjéket. Sem a tojásból készülő variációk nem jöhettek tehát szóba, sem a tejfehérjével apelláló alternatívák.

Eleinte kihívásnak tűnt a probléma orvoslása, hiszen logikusan merült fel a kérdés, hogy miként garantálható a fehérje és annak pótlása, ha az állati eredetű források nem jöhetnek számításba? Kis kutatás után fókuszba került a barnarizs és a zöldborsó, elkezdődött a kereslet kielégítése, s a termékek fejlesztése. Néhány esztendővel ezelőtt még nem az ízélményük magas fokáról voltak híresek ezek az alternatívák, de ma már ez is csak legenda, hiszen a kínálatunkban elérhető variációk kivétel nélkül ízletesek, könnyen és gyorsan oldódnak, s természetesen állati jó tulajdonságaikat állati eredetű anyagok nélkül biztosítják. Ha érzelmi okok vezettek a vegánság útjára, vagy ha úgy érezted, szervezetednek jól esik, ha nem terheled le, akkor kétségtelenül nálunk jó helyen jársz. A növényi fehérjéből készülő por azon túl, hogy villámgyorsan elkészíthető, határozottan sebesen szívódik fel, azaz az emésztése tempósan megy végbe, így a benne található hasznos anyagok a lehető leggyorsabb módon érik el, izomépítő céljukat. És hogy mi a helyzet az ár területén? Logikusan merülhet fel benned a dilemma, hogy milyen árat kell fizetni ezért a luxusért?

Mivel a vegán fehérjepor napjainkban már nem exkluzív, hanem természetes döntés, így nem kell megfizethetetlen körülményekkel számolnod, vagyis lemondások nélkül állati jó üzlettel és persze mennyeien finom fehérjével gazdagodhat az életed.

Tartalomhoz tartozó címkék: fehérjék vegán fehérje

Keresés