A Scitec karnitin valódi zsírgyilkos!

A Scitec karnitin valódi zsírgyilkos! A Scitec karnitin az a táplálékkiegészítő, ami egyszerűen nem hiányozhat a készletedből. 

 

A zsírgyilkosként is becézett termék nem tesz egyebet, mint hozzásegíti a zsírsejteket ahhoz, hogy hasznossá avanzsáljanak a tested számára: nem mint a zsírraktárak (és zsírpárnák) legújabb tagjai, hanem mint energiaforrások. Azaz a zsírégetés folyamata a mozgás hatására nemcsak, hogy beindul, sokkal inkább berobban.

Az l-karnitin egy olyan aminosav származék, ami természetes formában is megtalálható a szervezetben, s megannyi biokémiai folyamat résztvevője. Szív- és érrendszeri panaszokkal küzdők számára kifejezetten javasolt az alkalmazása, mert segíti az érhálózat ideális működését. Ha fogyókúrázol, ha szeretnéd kihozni testedből a maximumot edzéseid alkalmával, ha úgy érzed jó jönne némi lendület, akkor a karnitin hűséges segítőtársaddá avanzsálhat céljaid elérésében. Túladagolni igazság szerint nem lehet a készítményt, ám egy érdekes jele mégis van annak, ha túlzásba vitted a lelkesedést. Ha túl sok karnitin kerül a szervezetedbe, akkor halszagúvá válhat a kipárolgásod, ami azért bőven okozhat kellemetlenséget mondjuk egy kellően izzadós edzésen, ahol vélhetően nem egyedül emelgeted a súlyokat vagy taposod a gépeket. Egy bizonyos szint felett egyébként felesleges túltolni az adagolást, mert nem válik tőle hatékonyabbá és hatásosabbá a folyamat.

A Scitec karnitin azon túl, hogy hadat üzen a zsírsejteknek, a zsírégetés kazánjába küldve őket, határozottan finom alternatíva (ha a folyékony formulát preferálod), aminek a beszedése nem jelenthet kihívást, sőt. Felébresztheti benned a termék iránti várakozást, különösen, ha az első pár alkalom után a saját bőrödön tapasztalhatod meg felpörgetett anyagcseréd minden áldásos következményét!

Tartalomhoz tartozó címkék: karnitin scitec karnitin

Keresés