A közkedvelt Whey proteinek

Amikor fehérjepótlásról van szó, sokaknak a tejsavó fehérje jut eszükbe elsőként. Nem véletlenül, hiszen a Whey proteinek jó felszívódást biztosítanak, és így kiváló fehérjeforrásnak számítanak izomtömeg növeléshez.

A tejsavó fehérje teljes értékű protein, mert tartalmazza az esszenciális aminosavak teljes listáját, amit nem képes előállítani a szervezetünk. A Whey proteinek a legjobbak közé tartoznak, amikor egy sportoló számára kell a fehérjebevitelt biztosítani.

Annak sem kell aggódnia, aki érzékeny a laktózra, mert a Scitec Whey proteinek között található olyan, amelyik laktáz enzimmel is rendelkezik, így bátran fogyaszthatják az arra érzékenyek is. A hidrolizált változatok a legjobb felszívódással bírnak, mert a hidrolizáció során a fehérje molekulák még kisebbre bontódnak, így sokkal gyorsabban hasznosulnak, könnyebb az emésztésük is. A tejsavó fehérjék a legmagasabb minőségű fehérjék közé tartoznak, jó emészthetőséggel és kiváló biológiai értékkel rendelkeznek még a húsokhoz, tojáshoz vagy a szójához képest is.

Érdemes végigböngészni a teljes protein termékpalettánkat, mert termékenként más és más plusz összetevőkkel is rendelkezhetnek a fehérjeporok, melyek fokozottan képesek hozzájárulni a teljesítményed növeléséhez. Válaszd ki nálunk kedvenc Whey proteinedet, mely az ízlésednek megfelelő módon készült el és melyet akár natúr, ízesítetlen formában is megtalálhatsz. Kiszerelés tekintetében megtalálhatóak a gazdaságos nagydobozos formulák vagy a praktikus adagonkénti csomagolású fehérjeporok is.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: fehérjék whey protein

Keresés