Leírás és Paraméterek
100% Whey Protein
A „100% Whey Protein” egy kiváló minőségű fehérje kizárólag tejsavóból. Az étkezési fehérjék a nitrogén és a létfontosságú aminosavak forrásai, amelyekre a testnek szüksége van szövetgyarapodáshoz és –fenntartáshoz. Ennél fogva, a 100% Whey Protein hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához, valamint az egészséges csontozat fenntartásához is.* A tejből származó tejsavófehérje ún. teljes fehérje, mivel ellátja a testet minden szükséges aminosav-típussal, beleértve azt a 9 aminosavat (név szerint: Hisztidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán, Valin), amelyeket a test nem képes előállítani, és az étrend részeként szükséges bevitelük.
A „100% Whey Protein” tartalmaz további hozzáadott összetevőket is: egy „Aminosav Mátrixot”, amely további extra aminosavakat biztosít, név szerint l-glutamint és taurint. Az l-glutamin a legnagyobb arányban fellelhető szabad aminosav az emberi vérben.
A 100% WHEY PROTEIN ízesítetlen változata, az „érintetlen” fehérje alapanyagot biztosítja számodra, amely mentes bármiféle ízesítőtől, színezéktől, édesítőszertől, stb. Emellett fehérje-koncentrációja valamivel magasabb, mint az ízesített verzióké.
* Tudományosan bizonyított, Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által engedélyezett állítások.
Használati utasítás
Keverjen össze naponta 1 adag (30 g – ¾ adagolókanál) port 250 ml vízzel, tejjel vagy más folyadékkal elsősorban edzés után.Allergén információ
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!Figyelmeztetés
A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Ízek
Csokoládé, Tejcsokoládé, Fahéjas-alma, Csokoládé-menta, Narancskrém, Mogyoróvaj, Rocky Road, Eper, Tiramisu, Vanília, Fehércsokoládé, NatúrKiszerelés
500 g - 16 adag, 920 g - 30 adag, 2350 g - 78 adag, 5000 g - 166 adag, Gyűjtődoboz: 30x30 g, 60x30 g
Tápanyagtartalom:
&